Foto's van je gezin door Anouk Peeters Fotografie

Maak kennis met Anouk Peeters Fotografie! Een high-end fotograaf gespecialiseerd in gezins- en kinderfotografie. 

Anouk Peeters uit Leende is een creatief, enthousiast en professioneel fotografe. Als fotografe legt ze op een geduldige en ontspannen manier pure momenten vast met als resultaat: foto’s waarop jullie stralen. Lijkt het jou als (aanstaande) moeder mooi om alle momenten vanaf nu al vast te leggen, denk dan eens aan een mooie zwangerschaps of Newborn fotoshoot.

Newborn fotoshoot 

Anouk heeft haar eigen fotostudio aan huis maar fotografeert met newborn shoots het liefste aan huis. Een pasgeboren baby hoort in een vertrouwde omgeving. Ze legt jullie prille gezin op z'n mooist vast terwijl jullie genieten van elkaar. Zijn er ook broertjes en/of zusjes aanwezig? Dat is voor Anouk geen probleem, want zij is een zeer ervaren gezinsfotografe. Voor Anouk is het van groot belang dat iedereen zich op zijn/haar gemak voelt en zij zal hiervoor altijd ruim te tijd nemen. 

Zwanger op de foto?

Wie wil er nu geen mooie foto's van zichzelf tijdens de zwangerschap. Anouk fotografeert graag op locatie. Hoe gaaf is het als je met je dikke buik in de natuur op de foto gaat terwijl de zon net ondergaat! 
Dit soort unieke foto's zijn de specialiteit van Anouk. Ze fotografeert graag in de natuur en maakt de mooiste plaatjes. Ben jij op zoek naar unieke foto's van jezelf tijdens je zwangerschap? Boek dan nu!

Zwanger of Newborn shoot boeken!

TIP: Mocht je na de shoot geen zin of tijd hebben om alle foto's in te plakken? Het is ook mogelijk om bij Anouk een op maat gemaakt fotoalbum te bestellen. 

  • Leeftijd 0 - 1
  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Eigen eten toegestaan
  • Indoor
  • Outdoor