Caresse Babyspa
Boschdijk 892, 5627 AB Eindhoven

Gewichtloos ronddrijven in een mini jacuzzi en een ontspannende babymassage, een unieke manier om de band met je kindje te versterken en tegelijkertijd goed voor de geestelijke en lichamelijke ontwikkeling.

Het kan bij de eerste babyspa van Eindhoven: Caresse Babyspa.

Caresse Babyspa in Eindhoven

De naam Caresse is Frans voor ‘liefkozing’ en dit is dan ook de rode draad in de babyspa. Gastvrijheid en persoonlijke aandacht staan voorop om op deze manier baby’s en ouders/ verzorgers een unieke ervaring te laten beleven. 

Boek hier je babyspa uitje!

Floaten/ Hydrotherapie

Bij Caresse Babyspa kunnen kindjes van ongeveer 2 weken tot 1,5 jaar oud terecht voor een floatsessie, ook wel hydrotherapie genoemd. In een speciaal ontworpen mini jacuzzi krijgt een baby door middel van een luchtvrije drijfring de mogelijkheid om naar hartenlust te spartelen en te genieten van de vrijheid van gewichtloos zijn in het water. Het floaten bevordert zowel de emotionele als de fysieke groei en draagt zo bij aan o.a. de spierontwikkeling, immuunsysteem, ademhaling, spijsvertering en bloedsomloop. 

Babymassage

De massages bij Caresse babyspa worden uitgevoerd door de ouders/ verzorgers zelf onder begeleiding van een docent babymassage. Op deze manier leren zij een aantal basistechnieken om zo de onderling band met hun baby te versterken en lichamelijke- en geestelijke ongemakken te verminderen. Ook voor couveusekindjes of kindjes die door ziekte langere tijd geen tot weinig contact hebben gehad met de ouders, is dit een mooie manier om het contact te herstellen en verder op te bouwen. 

Natuurlijke verzorgingsproducten

Tijdens de sessies wordt er gebruik gemaakt van een zelf ontwikkelde massage olie. De olie is 100% natuurlijk, dierproefvrij en wordt met de hand gemaakt in een zeepatelier midden in De Kempen. De olie en vele andere natuurlijke verzorgingsproducten, zoals een speciale zeep voor borstvoeding gevende moeders en een crème om eczeem te behandelen worden ook te koop aangeboden in de babyspa.

 

  • Leeftijd 2 - 4
  • Indoor