Kinderfeestje mozaïek bij Creatievetijd Eindhoven

Daalakkersweg 2, Sectie-C, Hal 8, 5641 JA Eindhoven

Kinderfeestje mozaïek bij Creatievetijd

Creatief en stoer kinderfeestje !

Zoek je nog een creatief en stoer kinderfeestje ? Ga dan gezellig met je vrienden en vriendinnen mozaieken in het atelier van Creatievetijd op Sectie-C !

Je gaat aan de slag met hamer, tegels en/of glasmozaiek en aan het eind van de middag ga je met een gevoegd en ingewassen werkstuk naar huis ! Er is volop keus, van kleine tot iets grotere werkstukken, zoals bijvoorbeeld een schilderijtje met motief, fotolijstje, spiegeltje maar ook schat- of sieradenkistje of een etagiere met glasmozaiek en zelfgemaakte snoepbonbons. In overleg kies je een workshop die bij jouw wensen past.

Wil je meer informatie of een workshop boeken ? Neem dan contact op met Creatievetijd, en bel Ingrid Maertens-Willems op 06-44320130 of mail naar info@creatievetijd.nl.

Kijk op de Facebookpagina van Creatievetijd voor foto's en meer informatie over de verschillende workshops onder het kopje diensten. Aan een nieuwe website wordt gewerkt.

Parkeren kan gratis op het terrein, in de buurt is er ook een mogelijkheid om frietjes te eten.

Bij alle kinderfeestjes hoort natuurlijk een cadeautje voor de jarige, ranja en snoeperijtjes op tafel.

Wil je graag de kadootjes, taart en bijvoorbeeld nog uitdeelzakjes chips in het atelier doen, dan kan dat natuurlijk in overleg. De tijdsduur van de workshops is afhankelijke van de grootte van de groep en de keuze van de workshop. Houd rekening met gemiddeld 2,5 uur. Hieronder volgt een greep uit de mogelijkheden voor een kinderfeestje. Andere ideeën zijn in de maak, altijd welkom en/of kan ik voor je uitwerken.

Kinderfeestje etagiere met snoepbonbons - €15 per kind

De etagiere ga je met mozaïeksteentjes versieren, voegen en poetsen en daarna ga je snoep bon-bons maken om het af te maken ! Yummieeeee!!!!

Kinderfeestje snoeppotje pimpen - €15 per kind

Het snoeppotje ga je eerst verven en daarna met glasmozaieksteentjes versieren, met foamclay en een leuke tekst maak je jouw persoonlijk potje helemaal af !!! Natuurlijk vullen we het met lekkers!

Kinderfeestje memobord met glasmozaïek - €15 per kind

Je pimpt je eigen memo bord met glasmozaiek, haken, knijpers en deco materiaal en gaat zelf aan de slag met krijtverf voor jouw eigen persoonlijke touch!!

Kinderfeestje harthanger mozaïeken - €12,50 per kind

Kleur je hart met mozaiek, linten en kralen! Ook hier ga je aan de slag met het kapot slaan van tegels, puzzelen, lijmen, voegen en poetsen en maak je het werkstuk af met lint, kralen en bedel.

Kinderfeestje schatkistje mozaïeken - €12,50 per kind

Versier de deksel van je schatkistje, hartvorm of rechthoek, met mozaiek en natuurlijk hoort daar een echte edelsteen bij ! En ook hier ga je eerst tegels slaan, puzzelen, lijmen, voegen en poetsen.

Kinderfeestje fotolijstje mozaïeken - €12,50 per kind

Je gaat de rand van het fotolijstje mozaieken en mag aan de slag met het kapot slaan van tegels, puzzelen, lijmen, voegen en poetsen van je werkstuk.

Kinderfeestje spiegeltje mozaïeken - €12,50 per kind

Je gaat een mooie rand van mozaiek om de spiegel heen maken en gaat deze middag aan de slag met het kapot slaan van tegels, puzzelen, lijmen, voegen en poetsen van je werkstuk.

Kinderfeestje schilderijtje mozaïeken - €12,50 per kind

Je kiest een motief of maakt zelf een ontwerp en daarna mag je aan de slag met het kapot slaan van tegels, puzzelen, lijmen, voegen en poetsen van je werkstuk.