Kinderfeestjes bij Zwembad Den Ekkerman

Wat is er nu leuker dan een feestje in een zwembad? Wie kent het niet: we zeggen niet wat we gaan doen, maar je moet wel je zwemspullen mee nemen!

Zwembad Den Ekkerman staat garant voor een hele middag of avond vol zwemplezier voor alle kinderen. En wat dacht je bijvoorbeeld van een feestje tijdens de disco- of thema-avonden op vrijdagavond? Een mooie gelegenheid voor een bijzonder avond vol actie en fun. Er wordt een tafel gereserveerd speciaal voor jullie en de jarige krijgt een cadeautje. Onbeperkt ranja en chips is bij de prijs in begrepen. Als je nog meer wenst te eten (bijvoorbeeld friet met een snack) dan kan je dit bij de reservering gelijk regelen met de receptioniste. Er zijn verschillende mogelijkheden.

Buiten de openingstijden om is er de mogelijkheid om heel het recreatiebad voor je eigen feestje af te huren! Dus ook ideaal voor een klassenfuif, buurtfeest of speciale gelegenheid bij de vereniging. Je kan dan bijvoorbeeld een piratenfeest, sportfeest, onder waterfeest of een echt beach party regelen. Je kan deze feesten reserveren op vrijdag van 18.30-20.30 uur, of van 19.00-21.00 uur, zaterdag van 17.30-19.30 uur en van 20.00-22.00 uur. Er is ook de mogelijkheid om op zondagavond van 19.30-21.30 uur het zwembad af te huren. Het is niet toegestaan om op deze avonden je eigen eten en drinken mee te nemen. Bij de reservering kan je je wensen doorgeven.

Zeemeermin kinderfeestje

Wisten jullie dat je bij zwembad Den Ekkerman in Veldhoven een super gaaf zeemeerminnen feestje kunt houden met al je vriendinnen? Je krijgt dan een echte zeemeerminnen staart en vin en mag daar in het water mee zwemmen. Er wordt zelfs 45 minuten les gegeven, zodat je als een echte zeemeermin het water uit kunt stappen! Uiteraard is er ook nog gelegenheid om nog 30 minuten “vrij” te zwemmen. Het hele recreatiebad is dan alleen maar voor jou en de kinderen van het feestje! Hoe vet is dat? Je kunt dit via de receptie reserveren. Bel naar de receptie van het zwembad en vraag naar alle mogelijkheden en prijzen. Een zeemeerminnen workshop van een uur behoort ook tot de mogelijkheden voor een kinderfeestje.

  • Vrijdagavond 18.30-19.45 uur en 20.00-21.15 uur. Zaterdagavond van 17.30-18.45 uur en van 20.00-21.15 uur. Zondagavond van 19.00-20.15 uur. Dit gaat altijd in overleg. Het hele recreatiebad is dan voor u alleen!
  • € 220,00 inclusief ranja, chips, 45 minuten les , 30 minuten vrij zwemmen, huur staarten en vinnen en oorkonde.
  • Maximaal 12 personen.

Losse workshop:

  • Dag en tijdstip te bepalen in overleg.
  • 1 uur les voor €16,00 p.p., inclusief staarten en vinnen en oorkonde.
  • Minimaal 8 en maximaal 12 kinderen per uur.
  • Indien u zelf 8 of meer kinderen bij elkaar hebt voor een workshop, kunt u dit aangeven via het inschrijfformulier. We kunnen dan bekijken wanneer we voor u speciaal de workshop gaan geven!
  • Indien u niet 8 kinderen bij elkaar heeft, kunt u op het  inschrijfformulier uw voorkeur aangeven voor de dag dat u mee wilt doen met een workshop. Ze gaan dan bekijken of ze genoeg deelnemers bij elkaar kunnen krijgen.

Boek hier je kinderfeestje!