Kinderfeestje Popster of DJ voor een dag bij Muziekfabriek Eindhoven

Torenallee 345, 5617 BR Eindhoven

Vier je kinderfeestje bij muziekschool Muziekfabriek Eindhoven

Popster voor een dag 4 tot 7 jaar

Een super hip en muzikaal kinderfeestje. Samen met je vriendjes en vriendinnetjes ga je op verschillende instrumenten spelen en voel je je echt een popster! Uiteindelijk gaan we een optreden doen voor de ouders. Inclusief schminken en verkleden. En een eigen instrument maken.

Popster voor een dag 8 tot 12 jaar

Dans, zing en trommel als een echte popster met verschillende liedjes en muzikale workshops. Het speelplezier staat voorop en uiteindelijk gaan we een optreden doen voor de ouders! Inclusief verkleden. (Schminken indien gewenst)

Het kinderfeestje duurt 2 uur. Inclusief hapje, drankje en een optreden voor de ouders (max. 11 kinderen). Inclusief schminken en verkleden. En een eigen instrument maken.

Kijk voor meer informatie over de kinderfeestjes op de site van Muziekfabriek Eindhoven.

DJ feestje "Wanna be a DJ"

Bij Muziekfabriek Eindhoven kan je ook DJ feestjes organiseren! Het DJ feestje "Wanna be a DJ" bij Muziekfabriek Eindhoven is voor kinderen van 8 tot 12 jaar.

Je kan dit kinderfeestje met maximaal 11 kinderen vieren. Voel je een echte DJ met dit superstoere en hippe feestje! Je gaat aan de slag achter de draaitafels waarbij je de geheimen van het DJ-en ondekt. Leer hoe je moet mixen en draaien, waar alle knopjes voor zijn en hoe beats werken. Daarnaast ga je jou favoriete liedjes mixen!

Inclusief eigen DJ poster, limonade en cake.
Meer informatie vind je op de website van Muziekfabriek Eindhoven.