Kinderfeestje Escaperoom bij Roomexperience Geldrop  

Bogardeind 184, 5664 EN Geldrop

  Kinderfeestje Escaperoom voor kinderen

  Kan jij ontsnappen binnen 60 minuten? Door goed samen te werken met je vriendjes of vriendinnetjes, kan je alle raadsels en puzzels oplossen, die je de juiste codes zullen geven voor de uitgang van de Escaperoom bij Roomexperience in Geldrop.

  Je kunt kiezen uit escaperooms waarvan de Funny escape vanaf 7 jaar gespeeld kan worden en de Schuilplaats en Meester Quincy vanaf 10 jaar.

  De kinder escaperooms kunnen gespeeld worden met minimaal 6 kinderen. Er moet altijd een volwassenen begeleider mee in de kamer, maar deze hoeft niet te betalen.

  Boek je kinderfeestje hier!

  Kinderfeestje Lasergamen bij Roomexperience in Geldrop

  Betreed de Lasergame Arena en ga de strijd aan met vrienden. Een spectaculaire schietgame waarbij het doel is je tegenstander tijdelijk uit te schakelen en daarmee punten te scoren voor je eindresultaat. De ultramoderne vesten zijn te raken met de laserstralen van je lasergun.

  Een arena vol rook- en lichteffecten zorgt voor een adembenemende beleving. De lasergame is te spelen vanaf 8 jaar. Je kunt spelen met groepen van 4 tot maximaal 14 personen per spel!!

  Boek je kinderfeestje hier!

  Kinderfeestjes Roomexperience Geldrop

  Voor een gaaf en spectaculair kinderfeestje kun je bij Roomexperience Geldrop diverse arrangementen reserveren. Een unieke Kidsescaperoom en een ultramoderne Lasergame arena zullen er voor zorgen dat ze dit kinderfeestje niet snel zullen vergeten. De samenwerking met McDonald's Geldrop maakt het ook mogelijk om het feestje te combineren met een HappyMeal of voor de iets ouderen een Medium menu. Kortom genoeg redenen om de Experience aan te gaan.

  • Arrangementen: vanaf 6 personen en enkel op reservering.
  • Kidsparty's leeftijd 8 -14 jaar met minimaal 1 volwassen begeleider.

  Boek je kinderfeestje hier!

  Adres

  • Adres: Bogardeind 184
  • Stad:  Geldrop
  • Land:  NL
  • Postcode:  5664 EN