Uitjes voor het gezin bij Op Noord  

Oude Bosschebaan 11, 5624 AA Eindhoven

  Uitjes voor het gezin bij Op Noord in Eindhoven

  Op Noord, actief ontmoeten is de locatie voor alle denkbare actieve uitjes voor het gezin, kinderfeestjes of een familiedag. Je kan hier midgetgolfen en klimmen met het gezin en gebruik maken van het Paviljoen (horeca) met een mooi terras.

  Stoere en actieve kinderfeestjes bij Op Noord

  Op zoek naar een leuk en sportief kinderfeestje? Op Noord heeft diverse actieve en stoere kinderfeestjes voor kinderen vanaf 6 jaar! Kijk op de kinderfeestjes pagina van Op Noord bij Go-Kids Eindhoven.

  Familiedag bij Op Noord

  Stel je wilt graag weer eens die verre neef terugzien na een aantal jaar. Of de jaarlijkse reünie komt eraan, maar dit jaar mag het eens anders. Organiseer dan een sportief uitje waar iedereen aan kan deelnemen. Of het nu gaat om een groep van 10 of 100 personen, groot of klein budget, alles is mogelijk.

  Boogschieten, discgolf, zeskamp, challenge, voetbaltoernooitje of met bamboe een piramide bouwen, allemaal activiteiten die in te zetten zijn bij een familiedag.

  Natuurlijk mag de koffie met gebak op het fijne terras niet ontbreken en een afsluitend buffet of BBQ is een mooie afsluiter van de dag. Voor grote groepen is het ook mogelijk om onze activiteiten bijvoorbeeld te cobineren met karten, klimmen of bowlen. Bij Op Noord kan het allemaal geregeld worden.

  Sportdag op eigen locatie

  Eventueel het los inhuren van onderdelen, om een sportdag op jouw eigen locatie aan te vullen is ook mogelijk. Meer informatie op de site van Op Noord bij Zeskamp.


  Adres

  • Adres: Oude Bosschebaan 11
  • Stad:  Eindhoven
  • Land:  NL
  • Postcode:  5624 AA