Kinderboerderij Geldrop

Mierloseweg 1G, 5662 KA Geldrop

Kinderboerderij Geldrop

Bij Kinderboerderij Geldrop kan je lekker wandelen en dieren komen kijken. Ook organiseren ze hier regelmatig leuke kinderactiviteiten. 

Het is altijd gezellig bij de kinderboerderij op de "kibo". Ga gezellig dieren knuffelen en voeren. In de winter kan je opwarmen met warme chocolademelk en in de zomer afkoelen met een ijsje. Elke dag van de week kan je langskomen.

Kinderfeestje

Je kan hier ook levend Ganzebord spelen of je kinderfeestje vieren!

In overleg kan er op maat feestje georganiseerd worden.

Een kinderfeestje op de boerderij bevat allerlei onderdelen: Een rondleiding zodat je bij alle dieren komt, er wordt geknutseld of een verhaaltje verteld en er worden spelletjes gedaan. Onder begeleiding van één van onze medewerkers kunnen de dieren gevoerd en geknuffeld worden.

Halverwege het feest krijgen de kinderen iets te drinken en iets lekkers te snoepen. Als afscheid krijgt ieder kind een kleurplaat van de kinderboerderij mee naar huis. Voor oudere kinderen kan er een opdrachtentocht worden georganiseerd.

Als je cadeautjes wilt laten uitpakken, of als je koek of taart wilt laten uitdelen kan dit ook. Het kinderfeestje wordt geheel georganiseerd door medewerkers van de kinderboerderij. Het is leuk als de ouders actief aan het feestje willen deelnemen.

De feestjes vinden plaats op zaterdagmiddagen van 14.00 uur tot 16.00 uur. De kosten zijn: € 6,00 per kind. Maximaal 10 kinderen per keer en minimaal 5. Minimaal 14 dagen van te voren bespreken. Mochten er door omstandigheden minder dan 5 kinderen voor het feestje zijn, dan kan het feestje helaas niet doorgaan.

Mocht er een kind een bepaalde allergie hebben dan weten zee dit graag van te voren, zodat ze daar rekening mee kunnen houden.
Heeft u interesse om een feestje te laten organiseren bij ons? Neem dan contact op via de telefoon: 040-2858252.