Blotevoetenpad Toon Kortooms Park  

Griendtsveenseweg 80 80, 5753 SB Deurne

  Blotevoetenpad Toon Kortooms Park

  Een blotevoetenpad is speciaal aangelegd om op blote voeten door de natuur te lopen. Super leuk om te doen met de kinderen!

  Het blotevoetenpad in het Toon Kortooms Park in Deurne (Brabant) is ca. 1,5 hectare groot en bestaat voor het grootste deel uit gemaaide graspaden en bospaden; iedereen kan dus deelnemen. (Rolstoelgebruikers, kinderen in buggy's)

  Op alle paden kom je diverse ondergronden tegen die je voeten prikkelen en masseren. Ook is er een klankenpad aangelegd waar je geluid en muziek kan maken. Onderweg zijn er talloze andere belevenissen te vinden, zoals uitkijktorens, hangmatten, bankjes, tunnels en hutten.

  Aan het blotevoetenpad is geen tijd en route verbonden. Je kiest zelf uw route en de tijd die u daarover wilt doen. (gemiddeld ca. 1,5 uur.) Een ware ontdekkingsreis dus! Er is na afloop gelegenheid je voeten te wassen en te drogen in de voetenwasplaats. (Handdoekjes zolang de voorraad strekt.)

  Ook is er de mogelijkheid om even het blotevoetenpad te verlaten en op het terras te genieten van een lekkere kop soep of een broodje uit het zelfbedieningsrestaurant. Let op: Het is niet toegestaan zelf etenswaren en/of dranken mee te nemen in het park. Je dan daarna op het vertoon van uw entreebewijs kosteloos weer het blotevoetenpad betreden. Kortom, het blotevoetenpad is een beleving voor iedereen, voor jong en oud!

  Adres

  • Adres: Griendtsveenseweg 80 80
  • Stad:  Deurne
  • Land:  NL
  • Postcode:  5753 SB