De Wal 152, 5501 HP Veldhoven

Lekker zwemmen bij Zwembad City Sport Veldhoven

Zwembad City Sport Veldhoven heeft diverse mogelijkheden voor de kinderen, o.a. recreatie zwemmen; lekker een dagje met het gezin gaan zwemmen, maar biedt het zwembad ook leuke kinderfeestjes en natuurlijk zwemlessen.

Wat is er nu leuker dan een dagje gezellig zwemmen met het hele gezin?

Zwembad City Sport Veldhoven is uitermate geschikt voor gezinnen met jonge kinderen, de baden zijn erg overzichtelijk dus dat wordt een ontspannen uitje voor het hele gezin. Er is van alles te beleven in de zwembaden: een stroomversnelling, draaikolk, diverse bubbelbanken, watersproeiers, peuterbadje en een waterglijbaan in het recreatiebad. Er is ook een sportbad met een duikplank en voor de kleintjes hebben ze ook nog een instructiebad waar ze kunnen spelen met allerlei spelmateriaal. Genoeg reden om eens een keer een dagje te gaan zwemmen bij Zwembad City Sport Veldhoven.

Veiligheid staat bij bij Zwembad City Sport Veldhoven voorop, daarom verplichten ze kinderen zonder voldoende zwemvaardigheid zwemvleugels of een zwemvest te dragen. Zij mogen ook niet in het sportbad zwemmen. Zwembandjes/zwemvesten kun je kopen of huren bij de receptie van het zwembad. Bij twijfel beslist de toezichthouder of je wel/niet met zwemvleugels moet zwemmen.

Kinderactiviteiten in vakantie bij het Zwembad City Sport Veldhoven

In alle vakanties organiseren ze altijd extra activiteiten speciaal voor de kinderen. Dit kan variëren van een spelmiddag tot een Swim Inn bioscoop. Tevens hebben we in de middagen van de vakantie een wipe out in het water liggen en/of een grote loopmat. Altijd dus iets te doen in het zwembad!

Discozwemmen

Eén keer in de twee maanden hebben we een speciale disco avond op thema basis. We spelen hier meestal in op de tijd van het jaar. Avonden die we al georganiseerd hebben in het verleden: Halloween Party, Aprés Ski Party, Beach Party, maar ook Pepernoten Disco en Jungle by Night.

Kortom: om de week op vrijdagavond disco van 18.30-21.00 uur en 6x per jaar een spetterend feest waarbij heel het zwembad omgetoverd wordt in het thema en we extra spellen organiseren in en rond het water. Zorg dat je erbij bent en houdt facebook in de gaten voor de aankondigingen!

Voor openingstijden kijk je op de website van Zwembad City Sport Veldhoven.

  • Leeftijd 0 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Eigen eten toegestaan
  • Horeca aanwezig
  • Indoor