Zaterdag 14 november is het alweer zover, dan komen Sinterklaas en de Pieten aan in Nederland.

Dit jaar logeren Sinterklaas en zijn pieten van zaterdag 21 november tot en met vrijdag 4 december in het enige echt Sinterklaashuis in de Steentjeskerk. Wil jij daar bij zijn? Bestel dan tijdig je kaartjes à 7,50 euro online via de website van het Sinterklaashuis. Kaartverkoop start op zondag 1 november om 10.00 uur.

Wat is er te doen in het Sinterklaashuis in Eindhoven?

In het Sinterklaashuis in Eindhoven kunnen kinderen van alles beleven.  Kinderen passeren enkele  kamers in het Sinterklaashuis waar pieten de post behandelen, brieven schrijven of trucjes doen. De route eindigt bij de ontvangst door Sinterklaas. Sinterklaas zal op afstand de bezoekers toespreken. Er is dus geen mogelijkheid voor een gesprekje of foto (selfie). Buiten kan je het paard van Sinterklaas bewonderen.

Bestel hier je tickets voor het Sinterklaashuis

Openingstijden:

Het Sinterklaashuis is open voor publiek vanaf zaterdag 21 november tot en met vrijdag 4 december, op maandag tot en met vrijdag van 13.00 tot 18.00 uur en op zaterdag en zondag van 10.00 tot 18.00 uur. 

Coronamaatregelen:

De corona maatregelen zijn ook op de site te vinden! Er mogen maximaal 30 mensen per sessie binnen; maximaal 15 volwassen begeleiders (met mondkapje!). Dat betekent dat er slechts één begeleider, en geen twee, per kind mee naar binnen mag.  

Sint 2020Sint 2020