KidsPlaza Kinderspeelpaleis Helmond

Kinderen beleven de spannendste avonturen in het allermooiste indoor-speelpark van Zuid-Nederland. KidsPlaza garandeert voor ouders en verzorgers een héérlijk dagje uit, maar bovenal veel veilig en afwisselend speelplezier voor kids van 1 t/m 12 jaar.

Van klimmen, klauteren, jumpen, glijden, bouwen, gamen, dansen…tot rijden op een safaribaantje met elektrisch aangedreven terreinwagentjes.. het kan er allemaal!
En sindskort is er meer….een Interactie Beweegvloer! Voor kleine kinderen zeer educatief en voor de grotere kids lekker uitdagend!

Terwijl de kinderen zich volop vermaken kunnen ouders/verzorgers heerlijk vertoeven en gebruik maken van onze uitgebreide horecafaciliteiten met Service & Bediening aan tafel.

In de uiterste Luxe Lounge Area kun je op comfortabele wijze heerlijk relaxen of werken, de glazen scheidingswand zorgt voor een fraai uitzicht op de speelhal.

Naast een groot binnenterras in de Jungle, is er een sfeervol buitenterras te midden van onze patio. Genieten van de zon, hapje, drankje.. het zijn de ingrediënten voor een heerlijk dagje ontspanning.

“SPELEN IN DE JUNGLE WAS NOG NOOIT ZO DICHTBIJ..!!”

Ga snel naar www.kidsplaza-helmond.nl en ontdek alles over KidsPlaza! 

Kinderfeestje Kidsplaza


Kidsplaza is hèt adres voor de allerleukste kinderfeestjes…en vanaf nu NOG leuker!

Met maar liefst 5 verschillende kinderfeest arrangementen bieden ze voor ieder wat wils en voor elke prijs!

Naar hartenlust spelen in de meest avontuurlijke speeljungle van het Zuiden, een kids High Tea en zelfs de mogelijkheid om een extra activiteit toe te voegen. Want sinds kort hebben ze twee splinternieuwe arrangementen inclusief bowlen of Jumpen. 

Voor grotere gezelschappen is er tevens de mogelijkheid om te reserveren in onze luxe Lounge inclusief een arrangement van lekker eten en drinken voor de volwassenen. 

LEUK, AFWISSELEND..EN ERG ONDERSCHEIDEND!

Ga snel naar www.kidsplaza-helmond.nl/arrangementen en ontdek alle info kinderfeestjes!