Dagje uit of subtropisch zwemmen bij Landal Het Vennenbos (met korting!)  

Schouwberg 7, 5527JH Hapert

  Dagje uit of subtropisch zwemmen bij Landal Het Vennenbos (met korting!)

  Landal Het Vennenbos is de perfecte plek voor een leuke dag eropuit met het hele gezin. Op dit kindvriendelijke park in de regio Eindhoven is genoeg te beleven voor jong en oud en gedurende het hele jaar.

  Terwijl de kinderen aan het klimmen en klauteren zijn in het Puk & Pelle Speelpaleis en vrienden worden met Puk & Pelle en natuurlijk Bollo de beer, kan je genieten van een heerlijke kop koffie met gebak in een de gezellige en kindvriendelijke restaurants die het park te bieden heeft.

  Ook beleven de kids een dag vol plezier in het Subtropisch Waterparadijs met onwijs veel glijplezier! Op volle snelheid van de reusachtige waterglijbaan of van de Black Hole glijbaan met sterrenhemel en signal lights of neem een duik in het Golfslagbad. 

  Zwemmen met korting bij Landal het Vennenbos via Go-Kids!

  Bij Go-Kids hebben we een speciale kortingsdeal om kaartjes met korting te kopen voor het Subtropisch Waterparadijs bij Landal Het Vennenbos!

  Maar dit is niet alles… Het Jungle Bad, Lazy River, bruisbad, whirlpools en buitenbad maken het Subtropisch Waterparadijs geschikt om een hele dag te verblijven. Het is super tof voor jong en oud. Voor de allerkleinsten is er een Kinder Doe Bad.

  En bij mooi weer is de ligweide met terras de beste plek om even te relaxen. Ook kan je tegen betaling gebruik maken van de X-clusive snelbruiner en infraroodsauna.

  Heb je dan inmiddels trek gekregen dan kan je bij de zwemmersbar een verkoelend drankje en de lekkerste snacks verkrijgen.

  Adres

  • Adres: Schouwberg 7
  • Stad:  Hapert
  • Land:  NL
  • Postcode:  5527JH