Dagje uit of subtropisch zwemmen bij Landal Het Vennenbos (met korting!)

Schouwberg 7, 5527JH Hapert

Dagje uit of subtropisch zwemmen bij Surfers Splash Bay bij Landal Het Vennenbos (met korting!)

Landal Het Vennenbos is de perfecte plek voor een leuke dag eropuit met het hele gezin. Op dit kindvriendelijke park in de regio Eindhoven is genoeg te beleven voor jong en oud en gedurende het hele jaar.

Terwijl de kinderen aan het klimmen en klauteren zijn in het Puk & Pelle Speelpaleis en vrienden worden met Puk & Pelle en natuurlijk Bollo de beer, kan je genieten van een heerlijke kop koffie met gebak in een de gezellige en kindvriendelijke restaurants die het park te bieden heeft.

Ook beleven de kids een dag vol plezier in het Subtropisch Waterparadijs met onwijs veel glijplezier! Op volle snelheid van de reusachtige waterglijbaan of van de Black Hole glijbaan met sterrenhemel en signal lights of neem een duik in het Golfslagbad of waterpret in het nieuwe Surfers Splash Bay.

Met kinderen zwemmen bij Surfers Splash Bay bij Landal het Vennenbos met korting via Go-Kids!

Bij Go-Kids hebben we een speciale kortingsdeal om kaartjes met korting te kopen voor het subtropisch waterparadijs Surfers Splash Bay bij Landal Het Vennenbos!

Maar dit is niet alles… Het Jungle Bad, Lazy River, bruisbad, whirlpools en buitenbad maken het Subtropisch Waterparadijs geschikt om een hele dag te verblijven. Het is super tof voor jong en oud. Voor de allerkleinsten is er een Kinder Doe Bad. Het Subtropisch Zwemparadijs is uitgebreid en voorzien van een volledig nieuwe aanbouw met een interactieve waterplayground van ruim 650 m2.

En bij mooi weer is de ligweide met terras de beste plek om even te relaxen. Ook kan je tegen betaling gebruik maken van de X-clusive snelbruiner en infraroodsauna.

Heb je dan inmiddels trek gekregen dan kan je bij de zwemmersbar een verkoelend drankje en de lekkerste snacks verkrijgen.

Indoor Speelbos Landal Het Vennenbos

Landal Het Vennenbos heeft een vernieuwd Indoor Speelbos in gebruik genomen in de zomer van 2019. Het speelpaleis heeft de uitstraling van een bosrijke en rotsachtige omgeving gekregen en biedt volop uitdaging aan kinderen tot 12 jaar.

In de verschillende speelzones, afgestemd op de diverse leeftijdscategorieën, is rekening gehouden met de diverse speelwaarden en speltypes én de mogelijkheid voor ouders om met hun kind mee te spelen.

In de verschillende speelzones met actieve speeltoestellen en stoere uitdagingen kunnen alle kids de leukste avonturen beleven. De allerkleinsten kunnen samen met hun ouders een avontuurlijke ontdekkingstocht maken en via speelse aanwijzingen en geluiden op zoek gaan naar de dieren die zich in het bos schuilhouden.

De peuterzone is uitgerust met interactieve speelpanelen, een hangbrug, verstopplek, balanceertoestellen en een paddenstoelendorp. Voor de kinderen in de leeftijdscategorie 3-6 jaar biedt de bouwspeelhoek met grote, blauwe blokken de uitdaging de mooiste creaties te maken.

Kinderen van 6-12 jaar kunnen zich uitleven op het uitdagende klimparcours met hangbrug en het steltenpad, de trampolines en de klimwand.