Bioscoop Pathé Helmond  

Frans Joseph van Thielpark 5, 5707 BX Helmond

  De magie van film beleef je bij Pathé in Helmond

  Wil je gezellig met de kinderen naar de film?

  Pathé is een uitje met gegarandeerd succes, want wie vindt het niet leuk om een film op een groot doek te zien! Pathé heeft verschillende leuke familie films en ook leuke arrangementen zoals de Kleuterbios. Ook zijn er vaak events rond nieuwe kinderfilms met leuke kinderactiviteiten.

  Pathé Filmfeestje

  De leukste manier om je verjaardag te vieren is het Pathé Filmfeestje: een gezellige middag met een feestelijke ontvangst, de mooiste plekken in de zaal, een cadeautje voor de jarige en natuurlijk een superleuke film.

  Exclusief bij Pathé Helmond: Het Mysterie van de Verborgen Bioscooptickets!
  Maak je feestje nóg specialer met dit spannende spel vooraf, waarbij je zelf binnen de tijd je bioscooptickets moet bemachtigen.

  Na afloop kan je nog met korting terecht bij Mc Donalds om je verjaardag samen feestelijk af te sluiten!

  Het Pathé Filmfeestje is voor kinderen t/m 11 jaar. Een ticket kost slechts € 6,00 per kind (excl. eventuele 3D toeslag). Ouders betalen de reguliere ticketprijs. Speciaal voor kinderen is er ook een Kidscombo (drankje, popcorn, snoep en een verrassing). Kijk voor het filmaanbod en om te reserveren op https://www.pathe.nl/filmfeestje. Je kunt hier ook de combo’s en de Mc Donalds voucher bestellen. Het Mysterie van de Verborgen Bioscooptickets is niet op de website te selecteren; als je hier gebruik van wilt maken, kun je dat in het opmerkingenveld aangeven.

  Boek hier je kinderfeestje!

  Adres

  • Adres: Frans Joseph van Thielpark 5
  • Stad:  Helmond
  • Land:  NL
  • Postcode:  5707 BX