Creatieve workshops bij Lovely Pie's and Party's

Hoe leuk is het om met je vriendjes en vriendinnetjes creatief bezig te zijn tijdens een leuke workshop en er dan ook nog een leuk aandenken aan over te houden? Bij Lovely Pie's and Party's in Veldhoven hebben heel veel leuke creatieve workshops die ze bij jou thuis of op locatie in Veldhoven kunnen geven. Je kan kiezen uit deze creatieve workshops:

WORKSHOPS

Draken taartjes maken

Je krijgt een boltaartje die je gaat vullen met een lekkere vulling, daarna smeer je hem af met crème en vervolgens ga je hem bekleden met fondant in de kleur die je zelf uitgekozen hebt. De kop, poten en stekels maak je ook zelf. Is hij zo klaar of weet je hem nog mooier te maken? Duur 2,5 uur, vanaf 8 jaar, 15 euro per kind.

Unicorn taartjes maken

Je krijgt een boltaartje die je gaat vullen met een lekkere vulling, daarna smeer je hem af met crème en vervolgens ga je hem bekleden met witte fondant. De hoorn, de oren, de ogen en het haar maak je ook zelf om de unicorn mee aan te kleden. Het wordt vast een prachtige creatie! Duur 2,5 uur, vanaf 7 jaar, 15 euro per kind.

Slimy Slime party

Je begint met het maken van 2 kleuren slijm, lekkere snotterige slijm. Er is keuze uit diverse leuke kleurtjes en eventueel glitters. Daarna ga je potjes pimpen zodat je de slijm daarin kunt bewaren. Je kunt de potjes pimpen zoals je zelf wilt met speciale tape, diamantjes, veertjes, oogjes, lippen of snorren en nog veel meer.
Duur: 2 uur, vanaf 7 jaar, 14 euro per kind. (jonger dan 7 jaar kan ook, ouders worden dan gevraagd mee te helpen met het maken van de slijm.)

Maak je eigen bord

Er staat een bord voor je klaar welke je helemaal zelf mag gaan pimpen, dit kun je doen met een eigen ontwerp maar we hebben ook verschillende voorbeelden voor je liggen die je kunt gebruiken. Als je thuis bent, mag hij nog 25 minuten op 160 graden in de over en dan is hij klaar voor gebruik. Duur 2 uur, vanaf 5 jaar, 12,50 euro per kind.

Ontwerp een wandbord

Zoek een stofje uit wat je leuk vind, deze bevestigen we aan het bord, vervolgens gaan we aan de slag met lintjes, knopen, glitters, strikjes en nog veel meer. Zo maak je je eigen wandbord om bijvoorbeeld foto's of haarspeldjes aan op te hangen. Hij staat super gaaf op je kamer. Duur: 2 uur, vanaf 6 jaar, 14,50 euro per kind.

Pimp je eigen snoeppot

Hoe gaaf is het om zelf een snoepjespot te hebben, helemaal voor jou alleen! Je kan hem zelf ontwerpen en pimpen met allemaal leuke spulletjes. Je gaat aan de slag met verf, lintjes, strikjes, diamantjes, bloemen, stickers, vogels, voetballetjes en nog veel meer. Als hij helemaal klaar is vul je hem nog met lekkere snoepjes.
Duur: 2,5 uur, vanaf 6 jaar, 15 euro per kind.

Maak een dromenvanger

Hou jij ook zo van mooie fleurige kleurtjes? Je gaat aan de slag met wol, lintjes, kraaltjes en veertjes. Kies de kleurtjes die jij leuk vindt en je gaat een super mooie droomvanger maken. Hij staat vast erg gaaf op je slaapkamer. Duur: 2 uur, vanaf 6 jaar, 13,50 euro per kind.

Ontwerp je eigen organiser

Eerst ga je met verf aan de slag, kies een kleur die je leuk vindt of die bij je kamer past, daarna gaan we elk potje leuk pimpen met lintjes, knopen, kanten randjes, glitters, bonten randjes, diamantjes en nog veel meer, als je klaar bent, maken we de potjes vast en is je kunstwerk klaar voor gebruik.
Duur: 2,5 uur, vanaf 7 jaar, 14,50 euro per kind.

Lampjes pimpen

Je krijgt een lampje die je geheel naar eigen wens gaat pimpen. Je begint met special papier en als je daar klaar mee bent hebben we allerlei lintjes, kraaltjes, bloemtjes, glitters en strikjes om hem af te maken. Duur: 2 uur, vanaf 6 jaar, 14 euro per kind.

Pimp je vogelhuisje

Je gaat aan de slag met speciaal papier om zo het hout mooi weg te werken. Daarna versier je het vogelhuisje met lintjes, diamantjes, veertjes en vogels, helemaal zoals jij dat zelf wilt. Je kunt hem bijvoorbeeld een mooi plekje geven in je slaapkamer. Duur: 2 uur, vanaf 6 jaar, 14 euro per kind.

Neem ook eens een kijkje op de website van Lovely Pie's and Party's voor nog meer leuke workshops!!