MusicalCamp voor kids is het zomerkamp voor de theaterliefhebber

Een kinderkamp, voor musicalliefhebbers van 8 t/m 12 jaar.

Tijdens het musical zomerkamp ben je een week bezig met je favoriete hobby: Musical!

Heb jij al in professionele producties gespeeld? Ook dan ben je van harte welkom. De 'MusicalCamp kinderen' speelden onder andere in Billy Elliot, Sprookjesboom de Musical, de Gelaarsde Kat, The Lionking en The Sound of Music. Sterker nog. De afgelopen 5 jaar is er geen musical met kinderen in Nederland geweest waar niet onze kids in stonden.

Ben jij nieuw met musical? Dan ben je net zo welkom! De klassen worden zoveel mogelijk op niveau ingedeeld.

De kinderen worden 24/7 begeleid door ervaren begeleiders en hebben een aangepast rooster. Er is namelijk ook veel vrije tijd voor spellen en lesvoorbereiding. 

De kinderbegeleiding zorgt dat de kinderen genoeg rust pakken en op tijd naar bed gaan, vanwege het intensieve programma. Maar uiteraard is er, voor de kinderen die het willen en kunnen, ruimte om op te blijven en lekker bij het kampvuur te zitten 's avonds. Het is immers ook een vakantie! 

Klas en lessen MusicalCamp

De kinderen worden ingedeeld in groepen op niveau. Sommige lessen zijn met alle kinderen bij elkaar, zoals ensemblezang en dans, maar er zijn ook lessen waarbij de kinderen worden verdeeld in kleinere groepen. Hierbij wordt gekeken naar jullie voorkeur (die je bij je aanmelding in kan vullen) en leeftijd. Denk hierbij aan lessen als liedinterpretatie en spellessen. 

Van wie krijg je les?

Tijdens het musical kamp krijg je les van de allerbeste docenten. Niet alleen hebben deze docenten gestudeerd aan top opleidingen in Nederland en daar buiten, de docenten zijn vaak zelf als docent betrokken bij de grote toonaangevende theateropleidingen. De MusicalCamp docenten geven les aan o.a. Lucia Marthas, Codarts Rotterdam, de Frank Sanders Akademie, en vele andere (voor)opleidingen. Meer weten over de docenten van MusicalCamp? klik dan hier!

Overnachten

Alle kinderen slapen in tenten op het speciale kinderveld. Op dit veld is het 's avonds eerder stil en er is altijd begeleiding aanwezig. Ook de begeleiders slapen in een tent op datzelfde veld, zodat er altijd iemand dichtbij is om naar toe te gaan, mocht dat nodig zijn. 

Locatie MusicalCamp

Kamp locatie: Dalem 17, Hapert (Brabant)

Telefoon: +31(0)23 205 2079
E-mail: info@kampvakanties.nl