Vaderdag tips in regio Eindhoven

Vier vaderdag met je kinderen en bekijk tips voor een Vaderdag uitje, lunch of diner in regio Eindhoven bij Go-Kids Eindhoven.

Reserveer een Vaderdag uitje, lunch of diner in Eindhoven en omgeving

Alle vaders mogen na deze speciale tijd wel in het zonnetje gezet worden. Bij Go-Kids regio Eindhoven hebben we leuke tips om met je vader erop uit te gaan. 

Pannenkoeken eten bij De Pannekoekenbakker in Eersel

Om alle vaders in het zonnetje te zetten krijgen de vaders tot 16.30 uur een gratis dame blanche bij de Pannenkoekenbakker in Eersel. Zijn de kinderen lid van de Smokkelbende dan ontvang je tot 16.30 ook nog eens 10 extra smokkelmunten! Kijk voor meer informatie over de Smokkelbende op de site.

Alle papa's mogen gratis naar DippieDoe op Vaderdag!

Vier vaderdag met kinderen bij DippieDoe in Best. Vaders hebben op Vaderdag gratis entree. Lees hier meer.

Stoer Vaderdag BBQ pakket bij De Brabantse Kluis

Bestel nu een stoer barbecue pakket voor Vaderdag om je vader heerlijk mee te verwennen!
Bij de Kluis Thuis kun je lekker gerechten bestellen en deze kunnen dan worden afgehaald bij de Brabantse Kluis. Lees meer.

Vaderdag bij Speellandschap De Heiberg in Veldhoven

Ga lekker spelen bij Speellandschap De Heiberg op Vaderdag! Vergeet niet je vader mee te nemen vandaag! Omdat het Vaderdag is hebben ze bij Speellandschap De Heiberg voor jouw vader een verrassing. Het is nog wel een verrassing. Lees meer.

Vaderdaglunch bij Miss Coffee in Valkenswaard

Verras je vader met een heerlijke Vaderdagslunch bij Miss Coffee in Valkenswaard. Bekijk hier het menu en bestel via mail info@miss-coffee.nl.

Vaderdag bij Kasteelhoeve Geldrop

Bij Kasteelhoeve Geldrop organiseren ze op zondag 21 juni een Beer & Burgers avond voor alle lieve vaders. Kijk op de website voor meer informatie en reserveringen.

Vaderdagbox van Anne & Max in Eindhoven

Verdient jouw vader ook wel eens een break? Haal deze vaderdag box of laat hem thuis bezorgen. Je kan ook gezellig met je vader reserveren en de inhoud van de box op een plank in bij Anne & Max op de Kleine Berg in Eindhoven gaan eten. 

Vaderdagpakket bij Toon Kortooms in Deurne

Bestel een gaan Vaderdag pakket van Toon Kortooms in Deurne voor je vader!  Bestel ze nu op https://www.toonkortoomspark.nl/producten/webshop.Tijdelijk gratis bezorgd in de gemeente Deurne!

Vaderdagontbijt bij Klijn Kooke in Veldhoven

ONTBIJT op bed voor de liefste papa | vriend | opa | man! 

Je kan de ontbijtjes afhalen voor thuis of reserveer een tafeltje. Iets langer uitslapen? Ze hebben ook een brunch of borrelbox! Reserveren via info@lunchbijklijnkooke.nl of bellen naar 040-7370586 (di tot en met zondag tussen 09.00-15.00).

Wil je eropuit met je vader? Kijk dan ook voor leuke uitjes op Go-Kids!

TIP: Ben je op zoek naar een leuk Vaderdagcadeau? tips voor een Vaderdag cadeau!