Het is bijna Vaderdag!

Trippelende voetjes op de trap, gerommel in de keuken, verstopte cadeautjes, zenuwachtige kinderen….jaaa het is bijna Vaderdag! Op zondag 16 juni mogen we de vaders weer in het zonnetje zetten. Maar wat gaan we doen?

Kinderen zijn er vaak al dagen druk mee. Op school of de opvang wordt in het grootste geheim gewerkt aan een cadeautje voor vader (Bekijk hier de tips voor een Vaderdag cadeau!). De klas is verboden toegang voor vaders. En pas op dat je niet per ongeluk naar binnen loopt…dan krijg je een boete! Heerlijk die voorpret.

Vaderdag tekening maken

Op zondag 16 juni 2019 is het Vaderdag en dan mogen alle vaders eens lekker verwend worden. Vewern je vader met een zelfgemaakt knutselwerkje of cadeautje. Natuurlijk hebben we wat leuke tips voor je. Download hier een leuke vaderdag tekening.

Verras je vader op Vaderdag

De vaders zijn al snel tevreden. Niks is mooier dan de zelf geknutselde cadeaus en het zelfgemaakte ontbijt. Croissantjes, jus d'orange,kopje koffie…genieten! En uitslapen vinden de vaders ook vaak wel fijn! De dag maak je extra leuk door er lekker op uit te gaan. Geef een beleving cadeau aan je vader, bijvoorbeeld een dagje karten bij Hezemans Indoor Karting in Eindhoven. 

Ook houden vaders van lekker eten en een drankje. Dus bezoek een leuk restaurant met speeltuin of ga naar een gezellig boshuis. Hieronder wat leuke vaderdag tips.

  • Samen karten voor vaders en junioren bij Hezemans Indoor Karting (of koop een Hezemans bon): bit.ly/2Izd0Jc

  • Vier Vaderdag bij Speellandschap De Heiberg in Veldhoven. Meer informatie: bit.ly/2X0BMv8

  • Vaderdag brunch bij familierestaurant Bij de Neut. Wel reserveren: bit.ly/2I7OdNe

  • Vaderdag kook workshop bij Smaaktheater Dertien. Meld je snel aan: bit.ly/2wOcbaa

  • Slootjesdag op vaderdag in Geldrop. Ga samen de natuur in: bit.ly/2R5zbKO

  • Vaderdag workshop ouder en kind op zaterdag 15 juni bij Lovely Pie's and Party's in Veldhoven. Meld je snel aan!

  • Ga een dagje uit naar Plopsa land! De Papa's zijn gratis!

Van 4 juni tot en met 17 juni krijgen papa’s bij aankoop van een ander betalend e-ticket ≥ 1m een GRATIS e-ticket ≥ 1m .Tickets zijn geldig op een openingsdag naar keuze tot en met 14 juli 2019. Koop nu je tickets en gebruik de kortingscode “PAPA”‚Äč

 

TIP: Ben je op zoek naar een leuk Vaderdagcadeau? tips voor een Vaderdag cadeau!

TIP: Wil jij de leukste tips uit deze regio in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Eindhoven.