Over een paar weken komt Sinterklaas vanuit Spanje weer naar Nederland en oh wat kijken veel kinderen er naar uit. Een heerlijke tijd! De kinderen gaan altijd fanatiek aan de slag met de wensenlijstjes voor Sinterklaas zodra de speelgoedgidsen op de deurmat vallen.

En natuurlijk mogen ze alles uitknippen en plakken op hun lijstje..... want volgens hun is Sinterklaas heel rijk en niks is te gek voor de Sint. Heb je als ouder inspiratie nodig voor leuke Sinterklaas cadeaus voor de kinderen. Go-Kids helpt je met wat leuke speelgoed tips:

Top 10 Sinterklaas cadeaus voor kinderen

 

1. LEGO Super Mario Avonturen met Mario Startset

Nieuw serie van LEGO: LEGO® Super Mario™ Avonturen met Mario Startset. Is jouw kind ook fan van LEGO en speelt hij/zij ook graag Mario spelletjes? Met deze startset kan je de Mario avonturen in het echte leven na spelen met hun favoriete personage. De kinderen kunnen virtuele munten verdienen. Deze speelset wordt nog leuker met de gratis LEGO Super Mario app voor nieuwe speelmogelijkheden. Je kan het starterspakket ook uitbreiden met andere LEGO® Super Mario™ pakketten. 

Bestel deze LEGO Super Mario set!

2. Crayola Washimals Deluxe Play Set

Deze Crayola Washimals Deluxe Play Set heeft maar liefst 12 Washimals dieren! Kleur, verzorg en was deze schattige kleine huisdieren. Geef je lievelingsdieren een kleurtje en daarna gaan de Washimals dieren in bad waar je ze schoon kan spoelen met water. Daarna kan je ze laten drogen en opnieuw beginnen met kleuren. Eindeloos speelplezier met deze huisdieren. 

Bestel deze luxe set Crayola Washimals

3. Dobble Kaartspel

Ken je dit leuke kaartspel al? Dobble is een observatie - en snelheidsspel waarbij alle spelers gelijktijdig spelen. Er zijn 55 kaarten waarop steeds 8 symbolen afgebeeld staan. Je kunt vijf spelvariaties spelen met Dobble. Welke spelversie je ook speelt, je moet steeds proberen om als eerste het identieke symbool tussen twee kaarten te vinden en te benoemen. Je hebt verschillende Dobble varianten, zoals Harry Potter Dobble, Cars Dobble, etc. 

Bestel hier jouw Dobble spel

4. L.O.L. Surprise Deluxe Present Surprise Roze

WOW, deze L.O.L. Surprise! Deluxe Present Surprise! is echt super leuk. Het is een limited edition Miss Partay-pop en haar diertje, Partay Puppay. Elk pakketje is voorzien van een schitterende cadeauverpakking met strik en label. Los het bruisvoorwerp op in water voor een bruisende verrassing die een feestelijke taart onthult. Ook zit er een limited edition-pop en een diertje in. De taart kan woren gebruikt om spulletjes op te bergen en als poppenstandaard. Pak mode en accessoires uit die verstopt zitten in confetti- en zandverrassingen. Doe je pop en diertje in bad voor een verrassende kleurverandering. Het pakket is inclusief party-accessoires voor de pop, partyspandoek, partygame en party-uitnodiging. Kijk voor meer L.O.L. Surprise cadeautjes op Bol.com.

Bestel dit L.O.L. Suprise cadeau

5. Clementoni - Coding Lab - Robomaker Starter Set

Programmeerbare educatieve Robot - STEM, speelgoedrobot

Ontdek alle geheimen van robotica en codering door middel van blokprogrammering. Bouw 3 robots van meer dan 200 componenten, 2 motoren, 1 luidspreker en een IR-sensor en programmeer ze om leuke activiteiten uit te voeren die het computational denken helpen ontwikkelen. Programmeer de X1-lade om fantastische ontwerpen te maken, speel met de X2-Elevator om voorwerpen op te pakken of met de X3-analyser van de tafel te duwen! Met behulp van de handleiding wordt je een expert-programmeur die in staat is om andere soorten robots te bouwen en ze te programmeren.

Bestel deze Robomaker

6. TOPModel Make-up Creatiemap

Met het Make-up Studio kleurboek van TOPModel kunnen kinderen hun ideeën als mini-visagiste uitproberen, zowel op papier als op je gezicht! De stevige map is gevuld met een kleurblok (A5 formaat) en een make-up-palet met 9 verschillende kleuren oogschaduw, 3 kleuren rouge, 4x lipgloss, 3 eyeliners en 4 verschillende kwastjes. Kijk hier voor meer TOPModel cadeau tips.

Bestel hier dit TOPModel cadeau

7. GraviTrax® Starter Set - Knikkerbaan

Met het GraviTrax Starter Set kogelbaansysteem kan je je eigen knikkerbaanwereld bouwen. Gebruik de diverse bouwelementen om een parcours vol actie te maken en je kogels naar de finish te brengen. Het GraviTrax knikkerbaan systeem kan met uitbreidingen eindeloos worden aangepast en vergroot, voor gegarandeerd grenzeloos bouw- en speelplezier! 

Bestel hier de knikkerbaan

 

8. Play-Doh Koekjestoren - Klei Speelset

Kleine bakkers in de dop maken namaaklekkernijen met de Play-Doh Koekjestoren speelset en versieren de lekkernijen met knotsgekke kleihagel in verschillende vormpjes. Urenlang speelplezier voor de kinderen met de klei producten van Play-Doh!

Bestel een Play-doh cadeau

 

9. Houten Espresso Machine

Deze houten espressomachine van Tender Leaf toys bestaat uit 10 verschillende onderdelen. Kinderen kunnen de lekkerste koffie zoals mama en papa maken. Kies uit 5 verschillende koffiesterktes, 5 verschillende smaken in de vorm van gekleurde pads, achteraan is een waterreservoir voorzien. Deze houten koffiemachine heeft een speelse look en bevat ook 2 koffiemokken en een melkkannetje. Maak de lekkerste cappuccino, latte macchiato of espresso met deze kleine barista. Kijk hier voor meer houten speelgoed.

Koop deze leuke Espresso Machine

10. Speelkleed Eindhoven

Wist je dat Eindhoven een eigen speelkleed heeft? Cityplay heeft voor heel veel steden in Nederland speelkleden ontwikkelt. Echt super leuk. Kinderen kunnen hierop heerlijk spelen; met hun auto's naar het station, langs het Evoluon en het PSV stadion in Eindhoven. 

Bestel hier je kleed met korting!

Ben je op zoek naar meer inspiratie cadeau tips? Lees dan ook dit blog met Sinterklaas inspiratie tips.

Sinterklaas inspiratie tips

Speelgoed

Sint 2020Sint 2020