Wil jij met jou gezin thuis genieten van een heerlijke Kerst lunch, brunch of Kerst diner en lokale ondernemers steunen? Bestel dan je Kerst ontbijt, lunch of diner bij een van deze restaurants en maak het thuis gezellig. 

Deze lijst zullen we de komende tijdregelmatig aanvullen met lekkere afhaal tips!

Tips voor afhaal Kerst ontbijt, lunch, brunch of diner in regio Eindhoven

Bij Go-Kids hebben we een aantal tips voor afhaal ontbijt, lunch of diner of bezorging thuis.

Kerstbrunch of Kerstdiner bij restaurant Bij de Neut in Westerhoven

Kerstmis zal dit jaar iets anders verlopen dan voorheen. Maar Bij de Neut gaan ze er samen met jou voor zorgen dat het een geweldige Kerst wordt. Daarom heeft Bij de Neut een tweetal pakketten samengesteld voor thuis: 
  • Een Kerstbrunch voor ouders én kinderen.
  • Een Kerstdiner ook voor ouders en kinderen!

            

Deze pakketten kunnen op de dag zelf afgehaald worden. En vergen thuis nog een paar simpele handelingen zodat je thuis ook tijdens de feestdagen kunt genieten van gerechten van Bij de Neut!
 
Vegan Gourmet pakket voor de feestdagen bij Jungle Cafe Eindhoven 

Met dit vegan gourmet pakket van Jungle Cafe in Eindhoven kan je tijdens de feestdagen heerlijk vegan gourmetten. Ze hebben een heerlijk menu samengesteld. Het enige wat jij hoeft te doen is.. gourmetten natuurlijk!⁠ Compleet met sausjes, vegan 'vleesjes', gevulde champignons, salades, stokbrood en wat nog meer! Binnenkort te bestellen voor Pakjes avond op 5 december en al te bestellen vanaf 1 persoon. 

 
 

Kerstbrunch of Kerstdiner afhalen bij De Brabantse Kluis in Aarle-Rixtel

Genieten van de Kluis in december kan! Dit jaar hebben ze een iets andere invulling gegeven aan de Kerst als andere jaren. Het restaurant zelf is gesloten, ze zijn alleen open voor De Kluis Thuis Take Away.  En daar hebben ze een mooi assortiment aan gerechten voor:

  1. Gourmetpakketten voor volwassenen en kinderen
    Het pakket haal je gemakkelijk af. Je hoeft alleen tde tafel feestelijk te dekken en de gourmetplaat aan te zetten.
  2. Feestelijke Kersbrunch
    Een heerlijke brunch om te nuttigen tijdens de Kerstdagen met je gezin.
  3. Shared dining Heb je geen zin om te koken met de feestdagen, dan hebben ze bij De Kluis de oplossing, een mooi samengesteld shared dinning menu om samen te delen, voor ieder wat wils en zeker voldoende. De gerechtjes zijn koud te eten, enkele dien je zelf nog even volgens de instructies op te warmen. Daarna heb je een goed gevulde tafel vol met kleine gerechtjes.
  4. Diverse kindergerechten Ook de kinderen laten genieten van een heerlijk kerstdiner? Ook hier zijn diverse mogelijkheden zoals pannenkoeken spiesen en kip piri piri met ananas en paprika. Zo kan het gehele gezin genieten van een heerlijk kerstdiner.

Alle kerstgerechten zijn te bestellen via de webshop. Kijk voor het gehele assortiment op de website: https://www.brabantsekluis.nl/take-away/#kerst-2020

Kerst brunch, high tea of high wine in a box bij De Kasteelhoeve in Geldrop

Dit jaar heel anders.. maar niet minder gezellig! Vanaf volgende week hebben ze bij De Kasteelhoeve in Geldrop drie leuke cadeauboxen te bestellen voor thuis. Ze hopen weer mensen te mogen ontvangen in de Brasserie voor de Kerstlunch - maar tot die tijd hebben ze alvast iets leuks voor thuis! 

Bestel hier via de website

Ontbijt of lunch van Anne & Max in Eindhoven

Heerlijk ontbijten of lunchen thuis? Bestel je ontbijtje of lunch bij Anne & Max in Eindhoven. De producten zijn zo veel mogelijk biologisch, fairtrade en huisgemaakt. Je kan je ontbijt of lunch thuis laten bezorgen. Kijk op de site voor alle mogelijkheden. (Ps. vermeld even dat je dit bij Go-Kids hebt gevonden. Vinden we leuk!)

Eetcafé de Kers in Oerle

Bij Eetcafé de Kers in Oerle Veldhoven is het mogelijk om heerlijke gerechten af te halen of zelfs thuis te laten bezorgen (geen bezorgkosten). Door het uitgebreide menu is er voor ieder wat wils en is er zelfs voor de kids een ruime keuze!  De kinderen krijgen zelfs een leuke verrassing erbij en uiteraard mogen de snoepkersjes niet ontbreken! Kijk voor het bestelproces en het menu op www.eetcafedekers.nl.
 

HEB JE OOK EEN LEUKE TIP? LAAT HET ONS WETEN VIA FLEUR@GO-KIDS.NL