Je bent terecht gekomen op een blog van Go-Kids Eindhoven van 2020.

Ben je op zoek naar een kindvriendelijk restaurant met afhaalmogelijkheden voor 2021 kijk dan HIER voor inspiratie voor restaurants in regio Eindhoven. Veel restaurants zijn gesloten rond de feestdagen in 2021. Je kan op hun website zien of ze afhaalmogelijkheden aanbieden voor de feestdagen. 

******************** Kerst 2020***********************

Wil jij met jou gezin thuis genieten van een heerlijke Kerst lunch, brunch of Kerst diner en lokale ondernemers steunen? Bestel dan je Kerst ontbijt, lunch of diner bij een van deze restaurants en maak het thuis gezellig. 

Deze lijst zullen we de komende tijdregelmatig aanvullen met lekkere afhaal tips! 

Tips voor afhaal Kerst ontbijt, lunch, brunch of diner in regio Eindhoven

Bij Go-Kids hebben we een aantal tips voor afhaal ontbijt, lunch of diner of bezorging thuis.

Kerstmenu Restaurant Quisine in Veldhoven

Bij restaurant Quisine kan je online bestellen voor in het weekend en tijdens de feestdagen. Kijk op de website voor alle mogelijkheden. Hieronder lees je het Kersmenu van Quisine:

Afhaal Kerstbox bij restaurant 't Boshuys in Best

Wil jij met kerst genieten van een heerlijk samengesteld menu door chef-kok Pieter van 't Boshuys? Dan kan dat!! Dit jaar niet vanuit de brasserie maar wel gezellig vanuit je eigen keuken. Pieter en zijn team hebben voor jou en je gezelschap diverse kerstmenu's samengesteld die gemakkelijk vanuit huis te bereiden zijn. Huisgemaakt, vers en verfijnd zoals je van ons gewend bent maar nu extra feestelijk! Want met deze Boshuys kerstbox haal je tijdens de feestdagen ‘t Boshuysgevoel in huis!  De Boshuys kerstbox kun je tot en met 22 december online bestellen.

Lees hier meer over de mogelijkheden

Kerstbrunch of Kerstdiner bij restaurant Bij de Neut in Westerhoven

Kerstmis zal dit jaar iets anders verlopen dan voorheen. Maar Bij de Neut gaan ze er samen met jou voor zorgen dat het een geweldige Kerst wordt. Daarom heeft Bij de Neut een tweetal pakketten samengesteld voor thuis: 
  • Een Kerstbrunch voor ouders én kinderen.
  • Een Kerstdiner ook voor ouders en kinderen!

            

Deze pakketten kunnen op de dag zelf afgehaald worden. En vergen thuis nog een paar simpele handelingen zodat je thuis ook tijdens de feestdagen kunt genieten van gerechten van Bij de Neut!
 
 

Vegan Gourmet pakket voor de feestdagen bij Jungle Cafe Eindhoven 

Met dit vegan gourmet pakket van Jungle Cafe in Eindhoven kan je tijdens de feestdagen heerlijk vegan gourmetten. Ze hebben een heerlijk menu samengesteld. Het enige wat jij hoeft te doen is.. gourmetten natuurlijk!⁠ Compleet met sausjes, vegan 'vleesjes', gevulde champignons, salades, stokbrood en wat nog meer! Binnenkort te bestellen voor Pakjes avond op 5 december en al te bestellen vanaf 1 persoon. 

 
 

Kerstbrunch of Kerstdiner afhalen bij De Brabantse Kluis in Aarle-Rixtel

 

Genieten van de Kluis in december kan! Dit jaar hebben ze een iets andere invulling gegeven aan de Kerst als andere jaren. Het restaurant zelf is gesloten, ze zijn alleen open voor De Kluis Thuis Take Away.  En daar hebben ze een mooi assortiment aan gerechten voor:

  1. Gourmetpakketten voor volwassenen en kinderen
    Het pakket haal je gemakkelijk af. Je hoeft alleen tde tafel feestelijk te dekken en de gourmetplaat aan te zetten.
  2. Feestelijke Kersbrunch
    Een heerlijke brunch om te nuttigen tijdens de Kerstdagen met je gezin.
  3. Shared dining Heb je geen zin om te koken met de feestdagen, dan hebben ze bij De Kluis de oplossing, een mooi samengesteld shared dinning menu om samen te delen, voor ieder wat wils en zeker voldoende. De gerechtjes zijn koud te eten, enkele dien je zelf nog even volgens de instructies op te warmen. Daarna heb je een goed gevulde tafel vol met kleine gerechtjes.
  4. Diverse kindergerechten Ook de kinderen laten genieten van een heerlijk kerstdiner? Ook hier zijn diverse mogelijkheden zoals pannenkoeken spiesen en kip piri piri met ananas en paprika. Zo kan het gehele gezin genieten van een heerlijk kerstdiner.

Alle kerstgerechten zijn te bestellen via de webshop. Kijk voor het gehele assortiment op de website: https://www.brabantsekluis.nl/take-away/#kerst-2020

Kerstdiner voor thuis bij Restaurant De Keizer in Eersel

Restaurant De Keizer in Eersel heeft voor de Kerstdagen De Keizer@home diner! Geniet van diverse lekkernijen met een van de proeverij plateaus of ga voor een culinair 3 of 4-gangen diner en speel voor chef-kok in je eigen keuken. Ook aan de kids is gedacht, voor hun zijn er overheerlijke kindergerechten te bestellen waar je een leuke verrassing bij jouw bestelling krijgt. Haal jouw maaltijd op óf laat hem lekker thuis bezorgen en geniet ongestoord verder van de ultieme Keizer sfeer bij jouw thuis!

Bekijk hier het thuis menu

Restaurant d'n Hut in Wintelre

Bij restaurant d'n Hut hebben ze een shared dining concept opgezet voor avondvullende maaltijden.

Ook verzorgen ze gourmetpakketten verzorgen voor de feestmaand. Kijk voor meer informatie en online bestellingen op de website.

      

Afhaal December Dinerbox bij Oakwood Grill in Veldhoven 

Weet jij al wat je gaat doen met kerst en oud & nieuw? Bij Oakwood Grill in Veldhoven maken ze met de feestdagen een speciale December Dinerbox vol feestelijke gerechten. Wat denk je bijvoorbeeld van:

  • Carpaccio met truffelcreme, parmezaan, croutons en rucola 
  • Gegrilde ossenhaas (200gr)met gamba’s of ossenhaas met ½ spareribs met roseval aardappeltjes truffeljus of rode wijnsaus.  
  • Lopend chocoladetaartje met caramel fudge en macarons

Ze bereiden alles voor. Jij hoeft het alleen maar af te maken in de keuken. Zo heb je super snel een heerlijk kerstdiner op tafel staan en kun je zelf volop genieten van alle gezelligheid. Je kunt de box bestellen voor 2 personen of voor het hele gezin. Bekijk alle gerechten en opties op de website.

Brunch, high tea of high wine in a box bij De Kasteelhoeve in Geldrop

Dit jaar heel anders.. maar niet minder gezellig! Vanaf volgende week hebben ze bij De Kasteelhoeve in Geldrop drie leuke cadeauboxen te bestellen voor thuis. Ze hopen weer mensen te mogen ontvangen in de Brasserie voor de Kerstlunch - maar tot die tijd hebben ze alvast iets leuks voor thuis! 

Bestel hier via de website

Anne & Max in Eindhoven

Heerlijk ontbijten of lunchen thuis? Bestel je ontbijtje of lunch bij Anne & Max in Eindhoven. De producten zijn zo veel mogelijk biologisch, fairtrade en huisgemaakt. Je kan je ontbijt of lunch thuis laten bezorgen. Kijk op de site voor alle mogelijkheden. (Ps. vermeld even dat je dit bij Go-Kids hebt gevonden. Vinden we leuk!)

Eetcafé de Kers in Oerle

Bij Eetcafé de Kers in Oerle Veldhoven is het mogelijk om heerlijke gerechten af te halen of zelfs thuis te laten bezorgen (geen bezorgkosten). Door het uitgebreide menu is er voor ieder wat wils en is er zelfs voor de kids een ruime keuze!  De kinderen krijgen zelfs een leuke verrassing erbij en uiteraard mogen de snoepkersjes niet ontbreken! Kijk voor het bestelproces en het menu op www.eetcafedekers.nl.
 
 

HEB JE OOK EEN LEUKE TIP? LAAT HET ONS WETEN VIA FLEUR@GO-KIDS.NL