Afgelopen week heeft de ANWB de genomineerden voor het ‘Leukste uitje Nederland’ en het ‘Leukste uitje Brabant' 2021 bekend gemaakt. Go-Kids zat in de vakjury en heeft geholpen deze lijsten samen te stellen. Nu is het aan het publiek (aan jullie) om te stemmen op jullie leukste uitje in Nederland en Brabant.

Ben je benieuwd wie wij als vakjury genomineerd hebben in regio Brabant? Kijk dan snel op www.anwb.nl/verkiezing en stem op jouw favoriete uitje. Wij zijn ook heel benieuwd op wie jullie gaan stemmen. Stiekem hebben wij al wel een favoriete top 3.

Go-Kids heeft als jurylid de uitjes op de volgende criteria beoordeeld: prijs/kwaliteit, sfeer, aanbod, toegankelijkheid voor hele gezin, klantvriendelijkheid, faciliteiten en relevantie in de provincie. De vakjury bestaat verder uit trendwatchers en vertegenwoordigers van Pretwerk.nl,  Breda University of applied sciences, Pleisureworld, ZKA Leisure consultants, ANWB Eropuit en natuurlijk Go-Kids.

De ANWB heeft Go-Kids gevraagd om plaats te nemen in de vakjury. Super gaaf natuurlijk! We vonden het een hele eer om deel te nemen maar het was niet makkelijk om uit zoveel leuk uitjes een keuze te maken. We hebben in iedere provincie een mooie lijst samengesteld waarbij we ook gekeken hebben naar het unieke aanbod van de provincie. Nu mag het publiek gaan stemmen. We hebben al bij diverse uitjes op sociale media gezien dat zij genomineerd zijn. Gefeliciteerd!!!

Maak kans op een dagje uit!

Stem op jouw favoriete uitje en wie weet win jij een dagje uit met het hele gezin. Onder alle deelnemers verloot de ANWB namelijk 5x een dagje uit voor 5 personen. En je mag zelf kiezen welk uitje in Nederland! Stem op je favoriete uitje: www.anwb.nl/verkiezing

Het leukste uitje van Nederland in Brabant?

Voor de landelijke verkiezing van het ‘Leukste uitje van Nederland’ nomineert de ANWB 39 uitjes. Dit zijn uitjes met een bezoekersaantal boven de 450.000. In provincie Brabant is natuurlijk De Efteling genomineerd. 

Leukste uitje van Nederland 2020

Dit jaar is GaiaZOO is het Leukste uitje van Nederland 2020 geworden. De zilveren award is gewonnen door Attractiepark Toverland en de bronzen award ging naar de Efteling. Bekijk hier ook de winnaars 'Leukste uitje 2020' in provincie Brabant.

Foto: ANWB