Pokémon Go spelen een leuke activiteit met het hele gezin

Het principe van Pokémon Go spelen is heel simpel. Je gaat opzoek naar een Pokémon bij jou in de buurt en als je hem vindt dan probeer je hem te vangen. Lekker met z’n allen op pad. Hoe makkelijk kan het zijn. 

De Pokémon Go app en onze gezinsregels

Start je Pokémon-journey door de Pokémon Go app eenvoudig en gratis te downloaden vanuit de app store. Vervolgens maak je een account aan bij Niantic om te kunnen spelen. Voor de kinderen is sinds 2018 een speciaal kinderaccount beschikbaar, met beperkte mogelijkheden en ouderlijk toezicht.

Het is wellicht handig om vooraf wat afspraken te maken met je kinderen om teleurstellingen te voorkomen. Dit zijn onze afspraken:
1. Vang wat je wilt, maar als de pokeballs op zijn, zijn ze op
2. Alleen vrienden toevoegen die je in het echt ook kent
3. Ruil Pokémon alleen onder toezicht om teleurstellingen te voorkomen.

4. Aankopen in de shop doen we in overleg met gebruik van verdiende muntjes. Zijn ze op, dan zijn ze op. We gaan geen echt geld uitgeven.
5. Vangen doen we alleen op veilige plekken.
6. Gym battles en raids spelen doen we enkel op veilige plekken waar anderen geen hinder van ons ondervinden.

Als algemene regel geldt, net als altijd, dat we niet met een telefoon in de hand lopen, fietsen, etc. Tijdens het spelen gaat de telefoon in de zak als we aan het verkeer deelnemen.

pokemon blokje

Lees verder na deze tips

Dit vind je misschien ook interessant

Intertoys Veldhoven
Meer weten

Intertoys Veldhoven

Meent 19, Veldhoven

Intertoys Veldhoven is gevestigd in het City Centrum in Veldhoven Al meer dan 50 jaar de grootste sp... bekijk

 
Partyland Eindhoven, de ballonnenspecialist!
Meer weten

Partyland Eindhoven, de ballonnenspecialist!

Heuvel Galerie 155, Eindhoven

Partyland Eindhoven is de eerste vestiging van Partyland in Nederland. Voor degenen die op zoek zijn ... bekijk

 
Ik regel jouw kado
Meer weten

Ik regel jouw kado

Rapportstraat 32, Veldhoven

Heb je geen idee of tijd om een kado of traktatie te verzinnen? Dan is deze webshop van Ik regel jou... bekijk

 

Samen het spel spelen: familieavontuur verzekerd

Met diverse Pokémon-fans in huis gaan wij regelmatig samen Pokémon vangen. We lopen gezellig een rondje door de wijk, vaak van speeltuintje naar speeltuintje. Geniet van quality time tijdens het Pokémon vangen en wissel het af met schommelen en klimmen.

Overal in de wijk en groene zones zijn Pokestops te vinden. In Eindhoven is het stadswandelpark een populaire speelplek. Bezoek de verschillende Pokestops voor meer kansen op het spotten van een bijzondere Pokémon. Bij de Pokestops en Gyms kan je ook ballen, cadeautjes en bessen verzamelen. Het spelen van Pokemon Go hoeft op deze manier geen geld te kosten 

Ontdek bekende locaties in de regio Eindhoven-Helmond, zoals het stadscentrum, stadswandelpark, kinderboerderij De Hazewinkel in Veldhoven, en Warande in Helmond. Pretparken en dierentuinen zoals de Efteling, Dierenrijk, Safaripark Beekse Bergen en Toverland zijn ook drukke Pokémon Go locaties. Niet bekend in een gebied? Check de PoGo kaart online voor de beste locaties in jouw omgeving

Pokemon Go Map

Nog meer pokémon…..

En voor de Pikachu, Charizard, Charmander, Bulbasaur, Kyogre, Weedle, Venusaur, Groudon, en Latios-fans onder jullie, naast het spelen van Pokémon Go is er een overvloed aan merchandise beschikbaar. Van knuffels tot boekjes en van poppetjes tot speelgoed. Duik in de Pokémon-wereld met al deze fantastische goodies! 🌟

Bij de Intertoys Veldhoven hebben ze nu een speciale Pokémon actie met een zeldzame kaart! Speciaal voor de verzamelaars. Maar uiteraard hebben ze hier ook een uitgebreid assortiment met Pokémon spellen, knuffels en poppetjes. Bezoek de winkel in het City Centrum in Veldhoven of bestel online en haal het zsm af via de click & collect optie op de site. 

Wil je liever digitaal verder spelen? Er zijn veel verschillende games te krijgen voor verschillende consoles. Mocht je Pokémon Violet of Scarlet spelen op de Nintendo Switch dan kan je zelfs een unieke, zeldzame Pokémon vangen om toe te voegen aan je Pokédex. Deze en nog veel meer toffe games kan je kopen bij PLAYOURGAMES in Helmond

Partyland Pokemon

Een Pokémon kinderfeestje geven is reuze makkelijk met deze toffe Pokémon accessoires. Bij Partyland in Eindhoven hebben ze een overvloed aan Pokémon spullen voor je verjaardag! Wil jouw kindje graag een Pokémon feestje? Ga dan eens shoppen bij Partyland in de Heuvelgalerie 155. Ze hebben er mooie versieringen, beker, bordjes, uitdeelzakjes en natuurlijk ballonnen. Heel veel toffe ballonnen zoals onder andere de grote Pikachu ballon op de foto.

En heb je geen zin om zelf een traktatie in elkaar te knutselen? Geen probleem. Angelique van "Ik regel jouw kado" maakt hele gave Pokémon traktaties voor je op bestelling. Bekijk de mogelijkheden in haar webshop! 

Succes met het vangen van die nieuwe pokémon die vandaag (27-2-2024) op World Pokémon dag verschijnt! "Gotta catch 'em all!"

maike

Log In