Nationale Buitenspeeldag 2019 in regio Eindhoven

Buitenspelen is super belangrijk, maar wordt steeds minder vanzelfsprekend. Daarom organiseren Jantje Beton en kinderzender Nickelodeon al meer dan 10 jaar de Nationale Buitenspeeldag. Die dag maken we van Nederland één grote speelplek! Doe je dit jaar ook mee?

Geen excuus om binnen te blijven op woensdag 12 juni, want dan is het weer Buitenspeeldag en er is veel leuks buiten op straat in de regio Eindhoven!

Op die dag gaat Nickelodeon tussen 13:00 en 17:00 uur op zwart. Geen televisie die middag en dus een duidelijk signaal om naar buiten te gaan. En je hoeft je niet te vervelen want op zo'n 1200 locaties in heel Nederland worden er supergave buitenspeelactiviteiten georganiseerd.

Wil je zelf iets organiseren in jou straat of met vriendjes? Vraag dan subsidie aan voor jou buitenspeelidee!

Buitenspelen is leuk én gezond! Kinderen in Nederland geven aan vaker buiten te spelen als hun buurt minder saai zou zijn. Zij weten als geen ander wat hen motiveert om buiten te spelen. Daarom heeft Jantje Beton een kindersubsidie. Jonge avonturiers kunnen hun gave buitenspeelidee voor kinderen uit de buurt met deze subsidie realiseren.

Klik hier voor meer informatie over een subsidie en alle locaties hier in de regio Eindhoven waar al wat wordt georganiseerd op buitenspeeldag 2019.

Trommel al je vrienden en buren op om een middag buiten te spelen, lekker de natuur in te gaan en te sporten.

TIP: Boek 'Alle kinderen naar buiten' met leuke tips

Wil je iets leuks gaan doen en lekker buiten gaan spelen, bijvoorbeeld in een speeltuin. Check dan de Go-Kids agenda.