Het is bijna Moederdag! 💐🎁❤️

Trippelende voetjes op de trap, gerommel in de keuken, verstopte cadeautjes, zenuwachtige kinderen….jaaa het is bijna moederdag! Op zondag 8 mei mogen we de moeders weer in het zonnetje zetten.

Kinderen zijn er vaak al dagen druk mee. Op school of de opvang wordt in het grootste geheim gewerkt aan een cadeautje voor mama. De klas is verboden toegang voor moeders. En pas op dat je niet per ongeluk naar binnen loopt…dan krijg je een boete! Heerlijk die voorpret.

Moederdag tekening

Op zondag 8 mei 2022 is het Moederdag en dan mogen alle moeders eens lekker in de watten gelegd worden. Verwen je moeder met een zelfgemaakt knutselwerkje of cadeautje. Natuurlijk hebben we wat leuke tips voor je. Download hier een leuke moederdag tekening.

Ouder & Kind Retraite

Een uniek cadeau voor je moeder met Moederdag is de Ouder & Kind Retraite dag van Kindermassage in Best. Op 22 mei 2022 organiseert zij een leuke dag waaraan je samen met moeder deel kan nemen. Je leest meer over deze speciale dag in de Go-Kids Agenda

 

Verras je moeder op Moederdag met een activiteit

Een moeder is snel tevreden. Niks is mooier dan de zelf geknutselde cadeaus en het zelfgemaakte ontbijt. Croissantjes, jus d'orange, kopje koffie…genieten! De dag maak je extra leuk door er lekker op uit te gaan. Geef een beleving cadeau aan je moeder of oma. Want ook zij hebben moederdag. Hieronder wat tips.

Op Moederdag mogen moeders gratis naar binnen bij DippieDoe in Best

Ga op Moederdag lekker spelen bij DippieDoe in Best. Print de voucher uit als Moederdagscadeau en je moeder mag gratis mee naar binnen. Check snel deze deal tussen de Go-Kids Deals op de website.

Ontbijten kan de hele dag door bij Lis in Veldhoven

Bij Lis op de Kromstraat in Veldhoven is op zondag geopend vanaf 10.00. Hier kan je de hele dag door heerlijk ontbijten. Een echte aanrader voor een heerlijk Moedersdag ontbijtje. Ze hebben ook een speelhoekje voor de kids en met mooi weer kan je heerlijk buiten zitten op het terras. 

Extra lang samen springen

Bij Street Jump Veldhoven mag jij het 2e uur gratis springen als je komt met je moeder op Moederdag én je moeder springt gratis met je mee....

 

 

Mega moederdag slingermarkt in Eindhoven

Aan de Groenewoudseweg in Eindhoven is 8 mei 2022 een mega grote rommelmarkt en braderie van meer dan 150 kramen. Er is ook heel veel te doen voor de kinderen, dus een leuk uitje voor de kids en Moeders. 

 

TIP: Ben je op zoek naar een leuk Moederdagcadeau? Bekijk hier de moederdag cadeau tips op bol.com

Heb jij een leuke Moederdag tip die zeker niet aan dit lijstje mag ontbreken? Tips zijn welkom via eindhoven@go-kids.nl