Moederdag tips in regio Eindhoven

Het is bijna Moederdag! 💐🎁❤️

Trippelende voetjes op de trap, gerommel in de keuken, verstopte cadeautjes, zenuwachtige kinderen….jaaa het is bijna moederdag! Op zondag 12 mei mogen we de moeders weer in het zonnetje zetten.

Kinderen zijn er vaak al dagen druk mee. Op school of de opvang wordt in het grootste geheim gewerkt aan een cadeautje voor mama. De klas is verboden toegang voor moeders. En pas op dat je niet per ongeluk naar binnen loopt…dan krijg je een boete! Heerlijk die voorpret.

Lees verder na deze tips

Dit vind je misschien ook interessant

Ontvang jij de gratis nieuwsbrief van Go-Kids Eindhoven al?
Meer weten

Ontvang jij de gratis nieuwsbrief van Go-Kids Eindhoven al?

Plaats:
Eropuit met Go-Kids Eindhoven

⭐ EROP UIT MET KINDEREN IN REGIO EINDHOVEN ⭐ Blijf als (groot)ouder op de hoogte van de leukste kin... bekijk

Van 1 juli 2024 tot 31 augustus 2024

Moederdag tekening

Op zondag 12 mei 2024 is het Moederdag en dan mogen alle moeders eens lekker in de watten gelegd worden. Verwen je moeder met een zelfgemaakt knutselwerkje of cadeautje. Natuurlijk hebben we wat leuke tips voor je. Download hier een leuke moederdag tekening.

Knutseltip voor een mooi Moederdags Boeket

Wil je een mooie bloem of mooi boeket knutselen voor Moederdag? Bekijk hier onze knutsel tip voor een crêpepapier bloem

Armbandjes met lieve tekst 

Bij La Luz vind je niet alleen armbandjes met mooie teksten voor kinderen. Ze hebben er ook hele speciale voor de liefste mama's van de wereld. En je bestelt ook nog eens met 20% Go-Kids Korting als je de code GOKIDSEINDHOVEN20 gebruikt bij het afrekenen. Shop hier je moederdag cadeautje

 

Verras je moeder op Moederdag met een activiteit

Een moeder is snel tevreden. Niks is mooier dan de zelf geknutselde cadeaus en het zelfgemaakte ontbijt. Croissantjes, jus d'orange, kopje koffie…genieten! De dag maak je extra leuk door er lekker op uit te gaan. Geef een beleving cadeau aan je moeder of oma. Want ook zij hebben moederdag. Hieronder wat tips.

Op Moederdag mogen moeders gratis naar binnen bij DippieDoe in Best
Op Moederdag heeft iedere mama gratis toegang tot DippieDoe. Let op want je moet wel online je kaartjes bestellen om te kunnen doen aan deze actie!
 
Ontbijten kan de hele dag door bij Lis in Veldhoven

Bij Lis op de Kromstraat in Veldhoven is op zondag geopend vanaf 10.00. Hier kan je de hele dag door heerlijk ontbijten. Een echte aanrader voor een heerlijk Moederdag ontbijtje. Ze hebben ook een speelhoekje voor de kids en met mooi weer kan je heerlijk buiten zitten in de binnentuin.

Gezellig samen picknicken bij Speel-Doe Boerderij De Steenuil in Oirschot

Op Moederdag kan je bij De Steenuil in Oirschot een speciale Moederdag Picknickmand bestellen. Deze picknickmand is goed gevuld en je kan er op het hele terrein mee picknicken. Voor deze speciale dag mag je zelfs, voor deze ene keer, bij de kalfjes en koeien in het hooi eten. Hoe knus is dat? 
Bekijk hier in de inhoud van de mand en reserveer hem direct!

Moederdagbrunch bij Van Der Valk Eindhoven-Best

Moederdag vieren met een heerlijk brunchbuffet! Om 12:30 of 13:00 uur* ben je van harte welkom in het buffetrestaurant van hotel Eindhoven-Best.

TIP! Ben je nog op zoek naar een leuk Moederdagcadeau? Bekijk de alle Moederdag cadeautips op bol.com
 
Heb jij een leuke Moederdag tip die zeker niet aan dit lijstje mag ontbreken? Tips zijn welkom via eindhoven@go-kids.nl

Log In