Leuke en leerzame thuis science experimenten voor kinderen vanaf 7 jaar

Mad Science thuis box met toffe experimenten voor kids!

Ken jij Mad Science al? Het is een organisatie met gekke professoren die op scholen, kinderfeestjes en in de theaters de leukste science proefjes doen samen met kinderen. Het super leuk, spannend en leerzaam!   

Tijdens deze lockdown hebben ze iets leuks bedacht! De Mad Science thuis box. In deze te gekke box zitten meer dan 30 experimenten en 10 uur aan activiteiten voor kinderen om thuis zelf uit te voeren.

Wat zit er in de Mad Science thuis box? 

Met de Mad Science thuis box kunnen kinderen experimenteren in hun eigen laboratorium en te gekke proefjes doen. In de Mad Science thuis box staat ook toffe info over grote uitvinders van de vorige eeuw en de gave ontdekkingen die zij hebben gedaan. Kinderen leren de wetenschap van vingerafdrukken hoe je sporenonderzoek doet. Ook leren ze met de thuis box over ruimtereizen en mogen ze gave kraters maken op de maan. In totaal kunnen kinderen 30 experimenten doen! Naast de spullen voor de proefjes zit er ook een handig en mooi magazine in waar alle proefjes goed worden uitgelegd. Ook krijgen de kinderen via de Mad science thuis box toegang tot exclusieve video's van Professor Bibber en Radioactieve Renee, waarin ze uitleg geven en gave demo's laten zien.

Voor welke leeftijd is de Mad Science thuis box?

De Mad Science thuis box is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar en zit bomvol supergave proefjes en experimenten zodat kinderen zelf aan de slag kunnen als een echte junior wetenschapper.

Hoe bestel ik de Mad Science thuis box ? 

De Mad Science thuis box is officieel in pre-order gegaan en te bestellen voor € 49,95. Bestel hem hier

Bestel hem nu dat heb je hem in de carnavalstvakantie! En extra leuk, met Go-Kids code krijg je de verzending GRATIS. Zie DEALS van Go-Kids