Koningsdag met kinderen in regio Eindhoven!

Koningsdag vier je gezellig met je kinderen in regio Eindhoven!

Ben jij op zoek naar leuke tips voor Koningsdag in Eindhoven en omgeving. Wij hebben een aantal leuke eropuit tips voor Koningsdag voor je op een rijtje gezet. Bezoek een Koningsmarkt of Oranjemarkt met veel leuke kinderactiviteiten in regio Eindhoven:

* Oranje Markt Nuenen

Locatie: Nuenen (in het park)

De Oranje Markt in het park in Nuenen is geopend van 11.30 uur tot 17.00 uur.

* Oranjemarkt Veldhoven

Locatie: Citycentrum in Veldhoven

De Oranjemarkt Veldhoven vindt plaats in en om het Citycentrum in Veldhoven. Met 125 marktkramen die door het hele centrum van Veldhoven zullen staan, met 2 podia (op het Meiveld en Burgemeester Elzenpark) voor verschillende optredens en grondplaatsen voor kinderen waar ze spulletjes kunnen verkopen en kopen. Open vanaf 10.00 uur tot 17.00 uur. Het wordt weer een mooi groot feest voor jong en oud!

* Koningsdag Gentiaan in Son en Breugel

Deze gezellige vrijmarkt in de sfeer alla Montmartre is voor en door kinderen met leuke marktkraampjes en grondplaatsen om lekker spulletjes te verkopen en te kopen op Koningsdag in Son. Verder biedt deze vrijmarkt in Son een gezellig terras, knutselactiviteiten voor kinderen, schilderkunst activiteiten en nog meer: Schmink, Knutselen Knippen en plakken, Technisch knutselen, Creatief schilderen, Kinderkunstmarkt, Girls Dance Mix optreden.

* Park Oranje Luyksgestel

Locatie: dorpspark van Luyksgestel - Park Oranje

Het mooie dorpspark van Luyksgestel kleurt ORANJE op Koningsdag, met activiteiten voor iedereen. Het wordt een feestdag met activiteiten voor jong en oud. Voor de kinderen is er vanaf 13.00 uur van alles te doen. Vrijmarkt voor kinderen om spulletjes te verkopen, springkussens voor verschillende leeftijden, sport- en spelmiddag, entertainment rond de kiosk, terrasjes voor een hapje en drankje en vanaf 17.00 uur kinderdisco!

* Koningsdag bij Buutvrij in Best

Locatie: Buutvrij, Heuveleindseweg 6c, 5684nc Best

Bij Buutvrij in Best kan je tijdens Koningsdag met de kinderen lekker relaxen in de tuin. Doe alles aan wat oranje is en ga gezellig naar Buutvrij! Ze organiseren een vrijmarkt (meld je aan als je spullen wilt verkopen!), spelletjes en bitterballen. 

Zoveel leuke oranjemarkten in regio Eindhoven om te bezoeken met kinderen, dat wordt een gezellige en feestelijke Koningsdag!

* Koningsmarkt bij restaurant Smaaktheater Dertien in Eindhoven

Terras en restaurant Smaaktheater Dertien zijn open tijdens Koningsdag op 27 april. Rondom het Parktheater en het Stadswandelpark zijn zeer vele kraampjes aanwezig. Een druk bezochte Koningsmarkt!

* Koningsdag en Oranjefeest bij Speellandschap De Heiberg in Veldhoven

Vier samen met de kinderen Koningsdag bij Speellandschap De Heiberg in Veldhoven op 27 april van 12.00 tot 19.00 uur!

Alle kinderen krijgen iets lekkers en ook de ouders kunnen zich prima vermaken. Onder het genot van muziek en een versierde speeltuin kun je heerlijk genieten van een hapje en een drankje. Vergeet niet om iets oranjes aan te doen!

Koningsdag kleedje nodig?

Heb jij een mooi en handig kleed nodig voor op de vrijmarkt of oranjemarkt in jouw plaats/stad? Ken je het Koningsdagkleedje van de LINDA.foundation al? Speciaal voor Koningsdag verkoopt LINDA.foundation kleden om je spulletjes te verkopen op de vrijmarkt én om aandacht te vragen voor kinderen die in armoede opgroeien. Op een deel van het kleed staat de tekst: ‘Eén op de negen kinderen in Nederland heeft geen speelgoed om te verkopen op Koningsdag’. Het is de bedoeling dat dit gedeelte van het kleed leeg blijft. De opbrengst van je verkopen hoef je niet te doneren, maar dat mag natuurlijk wel.

De afmeting is 1.20m x 2.00m. Kinderen kunnen op het linkergedeelte hun spulletjes voor de verkoop leggen en het rechergedeelte blijft leeg zodat de boodschap goed leesbaar is.

Het kleedje is te bestellen in de LINDA.foundation webshop voor €7,50 plus €2,95 verzendkosten.

 

TIPS? Weet jij nog een leuke Oranje markt of Koningsdagactiviteit die zeker niet aan dit lijstje mag ontbreken? Tips zijn welkom via eindhoven@go-kids.nl!

FIJNE KONINGSDAG!

 

TIP: Wil jij de leukste tips uit deze regio in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Eindhoven.