Ga op zomerkamp in de zomervakantie!

De meivakantie is al ver achter ons en stiekem tellen we al de weken af richting de zomervakantie. Wellicht vond je 2 weken meivakantie best lang voor je kind of zoek je een goed alternatief voor opvang. Voor veel ouders is zes weken zomervakantie een uitdaging qua opvang en vaak slaat de verveling bij de kinderen ook toe. Een zomerkamp of vakantieweek kan een geweldige oplossing bieden en het is voor ouders als kinderen een win-win oplossing. In regio Eindhoven hebben ze een leuk aanbod van activiteiten:

Mad Science Zomerkamp in Best en Helmond

Lanceer je kind de zomer in met Mad Science zomerkampen

Geef je kind deze zomer een mooi avontuur cadeau. Wat dacht je van raketten lanceren, slijm maken en werken aan de coolste gadgets. Gun je kind een super te gek gave én educatieve vakantie en schrijf hem of haar in voor het Mad Science zomerkamp in Best ( 't Boshuys ) of in Helmond (De Brandevoortse Hoeve)!

Diverse data voor de Mad Science zomerkampen in Best:

  • 15-7-2019 tot 18-7-2019
  • 12-8-2019 tot 15-8-2019
  • 05-08-2019 tot 08-08-2019 (English)

Het Mad Science zomerkamp in Helmond vindt plaats bij De Brandevoortse Hoeve van 9 juli tot en met 12 juli 2019. Meer informatie vind je hier!

 

MusicalCamp in Hapert

MusicalCamp voor kids is het zomerkamp voor de theaterliefhebber

Een kinderkamp, voor musicalliefhebbers van 8 t/m 12 jaar. Tijdens het musical zomerkamp ben je een week bezig met je favoriete hobby: Musical! 

  • Heb jij al in professionele producties gespeeld? Ook dan ben je van harte welkom. De 'MusicalCamp kinderen' speelden onder andere in Billy Elliot, Sprookjesboom de Musical, de Gelaarsde Kat, The Lionking en The Sound of Music. Sterker nog. De afgelopen 5 jaar is er geen musical met kinderen in Nederland geweest waar niet onze kids in stonden. 
  • Ben jij nieuw met musical? Dan ben je net zo welkom! De klassen worden zoveel mogelijk op niveau ingedeeld.

Meer informatie vind je hier!

 

Zomerkamp Multisport & Fun in Eindhoven

Zomerkamp 2019 Multisport & Fun

In de zomervakantie organiseert 040sportevents in Eindhoveneen multisport-dagkamp voor kinderen van de basisschool, waarbij plezier in sporten het belangrijkste is. Laagdrempelig maar toch uitdagend voor iedereen op zijn of haar niveau. Ontdek je favoriete sport door kennis te maken met zo'n 12 verschillende sporten in 3 dagen. De sporten die aan bod komen zijn o.a. voetbal, hockey en natuurlijk ook zwemmen! Op 8, 9 en 10 juli 2019 steken ze allemaal traditionele sporten in een zomers jasje en last but not least het ultieme waterspektakel in het Pieter van den Hoogenband-zwemstadion.

Meer informatie vind je hier!

 

Veel plezier op zomerkamp!!!