Carnaval vieren met kinderen in Eindhoven - corona proof tips

Hier delen wij de leukste coronaproof carnavals tips voor gezinnen in regio Eindhoven. Zo kan je toch een beetje het carnavalsgevoel in huis creëren. 

Lampegatse Carnavalsmis 2021

Op 14 februari 2021 kan je via Studio 040 TV in de Catharinakerk de Lampegatse Carnavalsmis volgen vanuit thuis. Een Carnavalsmis waarmee ze álle Lampegatters en Lampegatterinnekes een heel groot (valentijns)hart onder de riem willen steken met geloof hoop en (veul) liefde. Ze gaan er weer een feestje van maken... de slingers moet je dit jaar (thuis) wel zelf ophangen. Lees hier verder.
 

Carnaval Drive In in Aarle-Rixtel

Ook zo'n zin in de carnaval! Bij de Brabantse Kluis in Aarle Rixtel organiseren ze een echte Carnaval Drive In! De route is versierd en er staan een aantal carnavalswagens langs voor het leuke optocht idee. De Carnaval Drive In is 2 weken geopend van zaterdag 6 februari tot en met zondag 21 februari. Rij met je auto via het grote parkeerterrein aan de voorzijde, door de inrit van het klooster de binnenplaats van de herberg op en bestel je heerlijke gerechtjes ter plaatse aan het loket. Lees hier meer over de openingstijden.

KinderCarnaval op(QR)tocht

Op een leuke manier kan er dit jaar toch carnaval worden gevierd! Maak je eigen lol en loop deze tocht. De kinderCarnaval op(QR)tocht van de Brabantse Kluis in Aarle-Rixtel geeft alle tools voor een leuke optocht. Bij de Brabantse Kluis koop je een gezinsrugzak met de route, drinken en een paar grappige carnavalsspullen en een mini donut voor de carnavaleske prijs van €20,21. De rugzak is gebaseerd op 5 personen. Het enige wat je zelf hiervoor verder nog nodig hebt is een (opgeladen) smartphone en 'goei' zin. Lees hier meer over de tocht.

 

Carnavalstochten Eindhoven

Niets te doen in de carnavalsvakantie? Ga dan met de kinderen deze gezellige tocht lopen in te gekke carnavalskleding. Coronaproof activiteit met kinderen door tijdslot. Boek een tijdslot via www.carnavalstochteindhoven.nl.
 

Carnaval schmink

Ben je op zoek naar goede carnaval schmink om de kinderen in de carnavalsvakantie leuk te schminken. Neem dan eens een kijken op de webshop van Brabant Schmink. Ook vind je hier leuke carnavalskleding!

Boek een carnavalsfeestje bij je thuis

Carnaval loopt dit jaar helaas anders dan dat we gewend zijn. Maar we mogen het natuurlijk niet voorbij laten gaan! Haal Carnaval bij je thuis! Ben je jarig met carnaval of wil je een uniek en corona-proof Carnavalsfeestje bij je thuis om de kinderen te verrassen? Clown Loefie van Brabant Schmink maakt er iets spectaculairs van. Met een koffer vol ballonnen, serpentines en voor elk kind een feesthoedje en een lichtje gaan jullie dansen op de leukste carnavalsliedjes. Lees hier meer.

 
Ben je op zoek naar een leuke carnavalsoutfit en versiering voor thuis? Bij Bol.com koop je alles voor carnaval.
 
LEES OOK DEZE BLOGS: 
 

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen