Op zondag 9 mei mogen alle moeders weer in het zonnetje gezet worden want het is MOEDERDAG!

Op school wordt weer hard geknutseld voor Moederdag, als ik de geluiden mag geloven. De eerste knutselwerkjes zijn al in de tas meegekomen zo voor de meivakantie. De kinderen zijn elk jaar weer enthousiast over hun speciale moederdag cadeau wat ze zelf hebben gemaakt. Ik merk dat ze het wel een beetje spannend vinden en ze het graag goed willen doen.

Het is toch onbetaalbaar die enthousiaste gezichtjes op Moederdag, bij je op bed of aan de keukentafel bij het ontbijt, als je hun speciale cadeautjes mag open maken. Hier worden trouwens de cadeautjes ook nog verstopt dus moet ik de woonkamer doorzoeken. Geweldig vinden ze dat.

Mocht je naast de geweldige knutselwerkjes van je kids toch graag nog een leuk cadeautje voor jezelf willen, dan kan je dit blog even onder de aandacht brengen bij je partner. ;-) Hoe? Gewoon de link van dit blog even appen. 

9x leuke Moederdag cadeau tips

 

Tip 1: Bloemen

Bloemen zijn altijd leuk om te krijgen en je steunt hiermee de lokale bloemist. Het brengt ook een hoop gezelligheid in huis. Wil je er langer van genieten dan zijn droogbloemen of zijdebloemen een goed alternatief. Bekijk hier alle droogbloemen.

 

Tip 2: Parfum

Is jouw favoriete parfum ook bijna op? Dan is Moederdag een goed moment om een nieuw flesje parfum te vragen. Inspiratie nodig? Bekijk hier alle parfums voor dames

Mijn favoriete parfum: Narciso

Tip 3: Bad & douche producten

Een lekker momentje voor jezelf. Dat wil toch elke moeder in deze tropen jaren? Producten voor in bad en douche zijn altijd welkom. Ken je deze lekkere producten van Rituals al? Ze zitten in een mooie geschenkdoos dus leuk om te geven en te krijgen.

Bekijk hier alle Rituals producten voor Moederdag

Tip 4: Kookboek 

Kan je nog wel wat inspiratie gebruiken in de keuken? Vraag een kookboek voor Moederdag. Dit kookboek Flavour combineert eenvoudige recepten voor doordeweekse avonden met opvallende gerechten voor de ontspannen weekendkok. 

 

Bekijk hier alle populaire kookboeken

Tip 5: Leesboek of magazine

Een goed leesboek is fijn voor in de vakantie. Heb jij al een leuk boek in gedachten of bekijk anders hier deze top 10 van best verkochte boeken. Heb je niet veel tijd om te lezen dan is een mooi magazine ook fijn om te krijgen. Bekijk hier alle magazines.

Dit boekje kreeg ik onlangs van een vriendin:

Bekijk hier de boeken tips voor Moederdag

Tip 6: Pizzaretta of Wafelijzer

Wil jij een functioneel cadeau? ;-) Een pizzaretta of wafelijzer is een cadeau waar het hele gezin blij van wordt. Wafels maken of 's avonds lekker met de kinderen samen pizza's maken. Zo wordt Moederdag een feestje!

         

Kies hier je Pizzarette                                           Bekijk hier alle wafelijzers

Tip 7: Theater of restaurantbon

Een leuke cadeau voor een avondje uit? Geef een theaterbon of restaurantbon van je favoriete restaurant. Een theaterbon of restaurantbon kan je ook online kopen.

Koop hier je theaterbon!                    Bestel hier je restaurant bon voor Moederdag

Tip 8: Brievenbus cadeau

Woont je moeder verder weg of kan je wegens omstandigheden haar niet bezoeken. Stuur dan een brievenbuscadeautje. Bij Ik regel jouw kado kan je leuke cadeaus laten opsturen. Neem hier maar eens een kijkje.

Tip 9: Geef een fotoshoot cadeau

Wil je op Moederdag jouw moeder of oma eens flink in het zonnetje zetten? Boek een te gekke mini fotoshoot of geef een cadeaubon voor een fotoshoot als cadeau. Bij Anouk Peeters Fotografie in Leende boek je zo'n leuke fotoshoot! Lees hier meer.
 
KIJK HIER VOOR ALLE MOEDERDAG AFHAAL TIPS!