Zwemvierdaagse bij Zwembad Den Ekkerman

Zwem4daagse in Zwembad Den Ekkerman

Sluit de zomervakantie sportief met heel het gezin af tijdens Zwemvierdaagse bij Zwembad Den Ekkerman Veldhoven.

Van maandag 12 augustus tot en met vrijdag 16 augustus wordt in Zwembad Den Ekkerman weer de zwem4daagse gehouden. Een mooie gelegenheid om met heel het gezin de zomervakantie op een sportieve manier af te sluiten. Het zwembad ligt aan de Wal 152 in Veldhoven. De volgende afstanden dienen die deze week gezwommen te worden:

  • Kinderen t/m 10 jaar: 4 dagen 250 meter (= 10 banen) zwemmen.
  • Kinderen vanaf 11 jaar en volwassenen: 4 dagen 500 meter (= 20 banen) zwemmen.
  • Obstakelbaan: nieuw dit jaar is een obstakelbaan voor de kinderen. Deze mag je ook 10 of 20 keer afleggen, of combineren met de andere banen die je zwemt.

Het is de bedoeling dat er op 4 dagen deze afstand gezwommen wordt. Aangezien de zwem4daagse 5 dagen duurt, kun je dus een dagje over slaan (om mee te doen moet je uiteraard wel in het bezit zijn van een A-diploma, of dat niveau beheersen).

Op de volgende tijden kunnen de banen gezwommen worden: 07.15-09.00 uur, 10.30-14.00 uur, 16.00-20.00 uur. De deelnamekosten zijn €13,00 in de voorverkoop. Vanaf 12 augustus betaal je €16,00. Als je in het bezit bent van een passe-partout betaal je €6,50. Van dit bedrag gaat per deelnemer € 0,50 naar Stichting Leergeld. Van het geld wat we op halen willen we graag een kind (of het liefst meerdere) een jaar zwemles aanbieden, waarvan de ouders de zwemles niet kunnen betalen.

Inschrijven voor de zwemvierdaagse

Inschrijven kan bij de receptie van Zwembad Den Ekkerman of via de site: www.ekkerman.zwem4daagse.nl

Thema Kermis

De hele week zal in het teken staan van het Kermis. Elke middag staan er leuke spellen op het programma (wat te denken van touwtje trekken, bal gooien, maar zelfs ook in de spin zitten!). Degenen die mee doen aan de zwem4daagse mogen op vertoon van de deelname kaart op deze middagen GRATIS komen mee doen. Alle anderen betalen de normale entreeprijs (€5,50). De activiteiten starten elke dag rond 14.00 uur. Als je de 4 dagen met zwemmen vol hebt gemaakt, krijg je een hele mooie medaille. Op vrijdag 16 augustus is er voor elke deelnemer een afsluitende feestelijke disco avond tot 21.00 uur.

 

Schrijf je in voor de Go-Kids nieuwsbrief