Het culturele foodfestival strijkt maakt een daverend debuut in het Hemelvaartsweekend. Omring je vier dagen met creativiteit en wereldse muziek, verleg je culinaire drempel of ga langs de marktkramen vol bijzondere waren. Zoals altijd is er voor de kids onstuimig vermaak en is Lepeltje Lepeltje voor iedereen gratis toegankelijk.

Lepeltje Lepeltje Eindhoven in Anne Frankplantsoen

Levensgenieters uit Eindhoven kunnen hun geluk niet op; een vierdaags festival tijdens het Hemelvaartweekend.  Van donderdag 18 t/m zondag 21 mei vult het Anne Frankplantsoen zich met een breed palet aan sfeerverhogende elementen die befaamde borrelaars nog altijd weet te verrassen. Live muziek en elektronische platen zetten de juiste toon en de kleintjes worden kostelijk vermaakt. De markt maakt het verhaal compleet en biedt bijzondere spullen en curiosa. Als vanouds is Lepeltje Lepeltje gratis toegankelijk voor iedereen.

lepeltje lepeltje Eindhovenfotocredit: Niels de Vries

Muziek

Tuimel tijdens Lepeltje Lepeltje in de lekkerste tracks gespeeld door live bands en DJ’s. Laat je ‘s middags verrassen door fijne deuntjes en de allerbeste sfeermuziek. Zodra de zon vertrekt en de borrel begint gaat het tempo vanaf het podium omhoog. Vind de veelzijdige line-up van live muzikanten hieronder, maar verwacht ook zeker DJ’s met hele lekkere plaatjes.

Struinen & snuffelen

Speur naar mooi spul en bekijk het marktaanbod tijdens Lepeltje Lepeltje. Vier dagen lang vind je naast baksels ook brocanten, curiosa en andere hebbe-dingen. Waan je tussen een breed aanbod aan ambachtelijke producten, vintage kleding of handgemaakte kunstwerken.

Koterplezier

Lepeltje Lepeltje is er ook voor de koters, daarom is er iedere dag kindervertier te vinden in het park. Hier steekt het kroost de handen uit de mouwen of verwondert zich aan de caravandoolhof van Pet van de Luijtgaarden.

Entreebeker

Op Lepeltje Lepeltje is alles gratis, behalve de hapjes en drankjes. Om dit mogelijk te maken werken we met milieuvriendelijke Lepeltje Lepeltje-bekers. Voor je eerste drankje koop je eenmalig een Lepeltje Lepeltje-beker voor één muntje. Met elk nieuw drankje ruil je jouw lege beker voor een schoon en gevuld exemplaar. Voor kinderen jonger dan twaalf jaar is de beker gratis. Je kunt de beker echter niet inruilen voor een muntje, dus je kunt hem mee naar huis nemen als souvenir of achterlaten; dan wordt het op een volgende editie opnieuw gebruikt. Met dit herbruikbare bekersysteem bouwen we samen aan een duurzame wereld.

Openingstijden

Donderdag 18 mei 12:00-23:00 (Hemelvaartsdag)
Vrijdag 19 mei 12:00-00:00
Zaterdag 20 mei 12:00-00:00
Zondag 21 mei 12:00-22:00