Kidsrun en Kiddyrun tijdens Veldhoven10miles

  • van:  22 juni 2019 16:00
  • tot:  22 juni 2019 22:00
Kidsrun en Kiddyrun tijdens Veldhoven10miles

Kidsrun en Kiddyrun tijdens Veldhoven10miles

Op zaterdag 22 juni vindt hét jaarlijkse hardloopevenement van Veldhoven plaats, de Veldhoven10miles. Georganiseerd door GVAC. Vaste onderdelen tijdens dit evenement zijn de Kidsrun en de Kiddyrun. 

Voor iedere leeftijdscategorie is er een afstand (400 meter, 1.4 kilometer of 2.5 kilometer). En er zijn ook mooie prijzen per leeftijdscategorie en gesplitst over jongens en meisjes. En de sportiefste school gaat met de wisselbeker naar huis, dus zorg dat er zo veel mogelijk klasgenootjes meedoen! Iedere deelnemer van de Kidsrun of Kiddyrun krijgt aan de finish een medaille, een goodiebag en een ijsje. De kinderen lopen voor de start van de volwassenen, dus jullie papa’s en mama’s, opa’s en oma’s kunnen jullie gewoon komenaanmoedigen. Alle starttijden en de tijd van de warming-up zijn te vinden op de website van de Veldhoven10miles; www.veldhoven10miles.nl. Daar kun je ook terecht om jezelf in te schrijven. Je kunt jezelf inschrijven op de dag zelf, maar het is fijner wanneer je dat vooraf doet.

Deelname is gratis! Hopelijk tot dan!

TIP: Wil jij de leukste tips uit deze regio in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Eindhoven.