De verloren piratenschat

Brandweerman Sam Live!

Van redden krijgt Brandweerman Sam nooit genoeg. Samen met zijn trouwe brandweerwagen Jupiter, brandweerjeep Venus, reddingsboot Neptunes en al zijn vrienden komt Sam weer in actie.

Ahoy maatjes! Er gaan spannende verhalen rond, want een beruchte piraat heeft ooit zijn schatkist op Piekepolder eiland verstopt. Om de eeuwenoude dorpslegende te vieren wordt een speurtocht georganiseerd. Wie zal de schat als eerste vinden? De piratenteams gaan op pad! Als de ondeugende Norbert Puk besluit zelf op schattenjacht te gaan en een dichte mist om Piekepolder eiland verspreidt, staat Sam voor een lastige uitdaging. Alle hens aan dek voor Brandweerman Sam en zijn vrienden! Een spetterende familiemusical vol dans, zang, humor en gewaagde reddingsacties.

  • Wil jij net als Norbert een echte piraat zijn? Kom dan voor de voorstelling naar de foyer van het Parktheater en knutsel jouw eigen ooglapje. 
  • Brandweerman Sam nodigt alle jonge bezoekers uit om verkleed als bandweerman of piraat naar het theater te komen. Na de voorstelling komen Brandweerman Sam en zijn vrienden naar de foyer voor een uitgebreide meet & greet met leuke foto.
  • Exclusief consumptie

Boek je tickets!

Deze voorstelling speelt om 13.30 en 16.00