Zwemfeestjes in regio Eindhoven

Zwemmen en je kinderfeestje vieren in regio Eindhoven

Er zijn veel zwembaden die leuke kinderfeestjes arrangementen hebben. Je kan bijvoorbeeld disco zwemmen, als zeemeermin zwemmen of een zwembad huren voor jouw feest!

Bekijk hier een handig overzicht met leuke zwemfeestjes:

Kinderfeestje zwembad Den Ekkerman in Veldhoven

Wat is er nu leuker dan een feestje in een zwembad? Wie kent het niet: we zeggen niet wat we gaan doen, maar je moet wel je zwemspullen mee nemen!

Zwembad Den Ekkerman staat garant voor een hele middag of avond vol zwemplezier voor alle kinderen. En wat dacht je bijvoorbeeld van een feestje tijdens de disco- of thema-avonden op vrijdagavond? Een mooie gelegenheid voor een bijzonder avond vol actie en fun. Er wordt een tafel gereserveerd speciaal voor jullie en de jarige krijgt een cadeautje. Onbeperkt ranja en chips is bij de prijs in begrepen. Lees hier meer.

Zeemeermin zwemfeestje

Wisten jullie dat je bij zwembad Den Ekkerman in Veldhoven een super gaaf zeemeerminnen feestje kunt houden met al je vriendinnen? Je krijgt dan een echte zeemeerminnen staart en vin en mag daar in het water mee zwemmen. Er wordt zelfs 45 minuten les gegeven, zodat je als een echte zeemeermin het water uit kunt stappen! Uiteraard is er ook nog gelegenheid om nog 30 minuten “vrij” te zwemmen. Het hele recreatiebad is dan alleen maar voor jou en de kinderen van het feestje! Hoe vet is dat? Lees hier meer.

Kinderfeestje bij Landal Het Vennenbos in Hapert

Vier je kinderfeestje op Landal Het Vennenbos in Hapert en een beleef samen met je vriendjes of vriendinnetjes een waanzinnige dag! En reken maar dat er nog lang over nagepraat gaat worden!

Het kroonjuweel van Landal Het Vennenbos is het spetterende Subtropisch Waterparadijs met Surfers Splash Bay. Een duik in het golfslagbad, glijden van de spannende Black Hole glijbaan, lekker ravotten in het Kids Junglebad of een spannend tochtje van de Lazy River. Het buitenzwembad met ligweide is dé ideale plek op warme zomerdagen. Lees hier meer.

Discofeestje of zeemeermin feestje bij Zwemschool De Abeel in Someren

Voor kinderfeestjes en zeemeermin feestjes kun je terecht bij Zwemschool De Abeel in Someren.

Discofeestje: Kinderen kunnen lekker spelen en ravotten in het water met een heleboel sport- en spelmaterialen en de miniglijbaan. Verder is het mogelijk te zwemmen met onderwater-, disco- en laserverlichting. Je kunt je eigen favoriete muziek meebrengen. Kortom: plezier gegarandeerd. Boek je feestje hier!

Zeemeermin feestje: Er was eens een jong zeemeerminprinsesje. Ze was heel mooi en ze kon prachtig zingen. Deze kleine zeemeermin droomde ervan bij de mensen te zijn. Zo dromen onze mensenkinderen ervan om zeemeermin of koning Triton te zijn. Bij Zwemschool De Abeel kan deze droom uit komen. Tijdens een zeemeermin feestje zwem je onder begeleiding met een zeemeermin staart en vin. Je gaat echte schelpen opduiken, door “grotten” zwemmen, op rotsen zonnen, etc. Boek je feestje hier!

Zwemfeestje Sterrenstrand bij Recreatiepark Terspegelt in Eersel

Ben je bijna jarig en wil je een spetterend kinderfeestje met je vriendjes of vriendinnetjes? Vier dan je verjaardag op Recreatiepark TerSpegelt in Eersel!

SterrenStrand feest (6-12 jaar): Tijdens dit feestje ga je lekker zwemmen en spelen. In het SterrenStrand kun je naast kliederen met water en zand, heerlijk klimmen en klauteren in Freule's Kasteel of op Timo's voetjes van de vloerpad. Daarna kan je heerlijk relaxen in hetoverdekte binnenzwembad, of roetsjen van de hoge glijbaan. Na al dat zwemmen en spelen staat er een heerlijk frietbuffet voor jullie klaar. Bekijk het complete aanbod kinderfeestjes op de website van Recreatiepark TerSpegelt.

Vier je feestje in een buiten zwembad

In het voorjaar en zomer kan je natuurlijk ook in een buitenzwembad je kinderfeestje vieren. Bekijk hier alle tips met alle zwembaden en strandbaden.

Log In