Winactie!!! Win een kinderfeestje bij het Oertijdmuseum in Boxtel

Win een verjaardagsfeestje bij het Oertijdmuseum in Boxtel!

YES!! Bij Go-Kids regio Eindhoven mogen we een DINO kinderfeestje bij Oertijdmuseum in Boxtel verloten onder onze volgers.
 

Oertijdmuseum Boxtel

In Boxtel vind je het grootste Oertijd en Dinosaurus museum van Nederland. Wil je alles komen te weten over de oertijd en dinosaurussen? Ga dan zeker eens naar dit bijzondere museum waar je heerlijk kan ontdekken en ook spelen, zowel binnen als buiten. Je kan binnen van alles zien over de oertijd en buiten zijn heel veel levensgrote dinosaurussen en fossielen te zien in een bosrijke omgeving. Lees hier meer.

Win een DINO kinderfeestje

Het Dino kinderfeestje houdt in: Entree museum, dinosaurusfilm kijken, speurtocht ,houten dinosaurusje bouwen, een geluks-/knuffelsteen als aandenken.
Lees hier meer over het feestje.
 

Hoe win ik het kinderfeestje bij het Oertijdmuseum?

Go-Kids regio Eindhoven verloot een kinderfeestje onder alle mensen die zijn ingeschreven op onze nieuwsbrief. Voor elke schoolvakantie maken we een gratis nieuwsbrief met alle regionale uitjes en tips.
 
Ben je al ingeschreven voor de Go-Kids Eindhoven nieuwsbrief? Dan loot je automatisch mee. Ben je nog niet ingeschreven? Schrijf je dan snel en gratis in via deze link.
 
De winnaar lees zijn/haar naam terug in de kerstvakantie nieuwsbrief!

Log In