Winactie Het Kasteel van Sinterklaas in Helmond

Win tickets voor Het Kasteel van Sinterklaas

Het Kasteel van Sinterklaas in Helmond is waar jong en oud zich kan laten betoveren. Het begint al als je de mooie poorten binnenkomt. Het kasteel ligt op de achtergrond, maar daarvoor speelt zich al van alles af. Te veel om in één oogopslag te bevatten. En eenmaal binnen kun je je vergapen aan de prachtig ingerichte kamers. Sinterklaas en zijn pieten laten je graag alles zien.

Een bezoek aan Het Kasteel van Sinterklaas is meer dan de moeite waard. Ieder kind, maar ook de papa’s, mama’s, opa’s en oma’s, komen betoverd uit het kasteel met een big smile op hun gezicht.

Go-Kids regio Eindhoven

Go-Kids regio Eindhoven draagt dit event een warm hart toe en is sinds een aantal jaren dan ook sponsor van dit event. We hebben een advertentie in de Sinterklaas Krant die in Helmond bij 70.000 gezinnen en bedrijven wordt bezorgd. Een aantal geleden hebben wij ook het kasteel bezocht met onze kinderen en dat heeft ons ook doen besloten om sponsor te worden. De afgelopen jaren kregen wij kaarten voor een speciale relatie-avond van het kasteel. Dit jaar hebben wij besloten om niet te gaan, maar de kaartjes te verloten zodat ook een ander gezin kan genieten van dit speciale Sinterklaas event. 

Winactie tickets Het Kasteel van Sinterklaas in Helmond

De winactie zal via de Facebook pagina van Go-Kids regio Eindhoven plaatsvinden. Je kan 4 kaartjes winnen voor de relatie-avond op donderdag 21 november om 17.15 uur waar je ontvangen wordt met een (gratis) hapje en een drankje en daarna kan je het kasteel bezoeken. Je gaat met een groep bezoekers het kasteel in en gaat van kamer naar kamer waar diverse activiteiten te zien zijn en waar je mee kan doen met de zwarte pieten. In de laatste kamer zal Sinterklaas je ontvangen. Spannend.....!!! De aankleding van het kasteel is prachtig. Je waant je in een Sinterklaas sprookje. Je gaat met wat lekkers en een glimlach op je gezicht naar huis. Ook krijg je van ons de Sinterklaas krant als aandenken. 

Wil je kans maken, doe mee aan onze winactie op Facebook. 

  • LIKE het bericht
  • Schrijf je hier in voor de Go-Kids nieuwsbrief. Ben je al ingeschreven? Zet het in je reactie. 
  • Reageer op de vraag: Wie gun je deze kaartjes? (graag vrienden/familie taggen)
  • Doe je mee? We maken de winnaar bekend op 14 november 2019 via Facebook. 

Voor meer informatie over Het Kasteel van Sinterklaas kijk je op de website.

Lees ook: Blog met alle Sinterklaas activiteiten en alle Sinterklaas intochten in regio Eindhoven (met aftelkalender en schoen zet kalender)

Log In