Win een overnachting inclusief ontbijt in een familie kamer van Hotel de Kroon in Kaatsheuvel inclusief entree tickets Efteling voor maximaal 4 personen! 

Op deze pagina vind je meer informatie over deze super gave winactie van Go-Kids en Hotel de Kroon.

Vanaf 11 maart 2019 kun je via sociale media meedoen met deze winactie. Het hotel ligt op 500 meter loopafstand van de Efteling! 

Hotel de Kroon

Winactie van 11 maart tot 5 april 2019!

Kom samen genieten bij Hotel de Kroon, een gezellig en gemoedelijk familiehotel op loopafstand van de Efteling. Hotel de Kroon biedt gezellige en comfortabele familiekamers van 2 tot 5 personen.

In de gezellige lobby & kleine bar staat de koffie en thee de hele dag gratis voor je klaar. Plof lekker neer, kijk TV of speel een spelletje met de hele familie. Speciaal voor de kids is er een leuke grote speelkamer met tafelvoetbal en air-hockey.  Nog een leuk weetje: Hotel de Kroon heeft de Tripadvisor Travellers Choice Award 2018 ontvangen en staat op de 4e plek in de top 10 van de beste gezinshotels in Nederland.

Voorwaarden van deze winactie:

  1. De winactie zal plaatsvinden vanaf 11 maart op de facebook pagina's van alle 24 Go-Kids regio's (en in regio Eindhoven ook op Instagram. Om te winnen like je het bericht op Facebook of Instagram. Delen mag, graag zelfs! Op 5 april maken we de winnaar bekend. We selecteren één winnaar uit alle deelnemende Go-Kids regio's. 
  2. De winnaar ontvangt een cadeaubon voor een gratis overnachting in een familiekamer inclusief ontbijt en entreetickets Efteling voor maximaal 4 personen.
  3. Boeking op basis van beschikbaarheid en geldig voor aankomsten tot en met 30 december 2019.

Voor meer informatie over Hotel de Kroon


TIP: Wil jij voor elke schoolvakantie de leukste tips uit de regio Eindhoven/Helmond in je mailbox ontvangen?Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Eindhoven. (je ontvangt max 5 vakantie nieuwsbrieven per jaar)

Log In