Staking op school - Leuke tips om eropuit te gaan met kinderen in Eindhoven en omgeving

Staking basisonderwijs regio Eindhoven

Op vrijdag 15 maart staken veel basisscholen in Eindhoven en omgeving en dus hebben wij leuke tips om iets leuks te gaan doen met de kinderen in Eindhoven en omgeving. Tips voor ouders en opa's en oma's die tijdens de stakingsdag eropuit willen met de kinderen of kleinkinderen.

Er worden diverse leuke dingen speciaal georganiseerd voor de stakingsdag:

  • Bezoek 't Boshuys in Best voor een leuke boswandeling en daarna spelen in de speeltuin. Je kan ondertussen genieten van een hapje en drankje op het terras. Ideale plek als het zonnetje schijnt! Check de lunch kaart! Op de stakingsdag organiseren de hele dag een pannenkoekenbuffet!


  • Bij Pluk je Feestje organiseren ze een leuke creatieve workshop voor kinderen; maak een eigen wijze haas en daarna kan je nog genieten van de dieren op de Eigen Wijs Boerderij in Eindhoven.


  • Bij lekker weer kan je natuurlijk naar een Speeltuin! Nog niet alle speeltuinen zijn geopend, maar Speelpark de Splinter in Eindhoven is het hele jaar geopend!


  • Op 15 maart zijn veel basisscholen weer dicht i.v.m. de landelijke staking. Mad Science organiseert daarom een te gek programma in het Boshuys in Best! Om 10:00 openen de deuren en wordt je ontvangen door onze professoren. Meld je aan!


  • Pak je zwemspullen en ga lekker zwemmen. Check hier alle zwembad locaties in regio Eindhoven!Bonus tip: Met Go-Kids krijg je korting voor zwemmen in het suptropisch waterparadijs van Landal Het Vennenbos!

Log In