Sportieve uitjes met kinderen in regio Eindhoven

Sportieve uitjes in het weekend of in de vakantie zijn ook altijd erg leuk. Je kan lekker gaan zwemmen, kano varen, midgetgolfen en nog veel meer.

We hebben leuke uitjes en tips voor je verzameld:

Kano varen met kinderen in Valkenswaard

Op zoek naar een sportief uitje in de natuur? Ga gezellig kano varen met kinderen in het prachtige Kempische landschap. Je komt door de mooiste natuurgebieden van Noord-Brabant zoals 't Hageven, de Plateaux en de Malpie. Huur een kano via TOF activiteiten organisatie in Valkenswaard. Lees hier meer.

Sportief uitje met kinderen bij Paviljoen Op Noord in Eindhoven

Op Noord, actief ontmoeten is de locatie in Eindhoven voor alle denkbare actieve en sportieve uitjes voor het gezin, kinderfeestjes of een familiedag. Je kan hier midgetgolfen en klimmen met het gezin en gebruik maken van het Paviljoen (horeca) met een mooi terras. Lees hier meer.

Zwemmen met kinderen bij Zwembad Den Ekkerman in Veldhoven

Lekker zwemmen met de kinderen? Bij Zwembad Den Ekkerman willen ze graag kinderen veel zwemplezier bezorgen. In de vakantie hebben ze altijd extra kinderactiviteiten of attributen in het water. Lees hier meer.

Wobbelyoga & Relax Kids workshops in Veldhoven

Maak kennis met Wobbelyoga en Relax Kids workshops bij Christel Lubse in Veldhoven. In de vakanties en weekenden organiseert zij kennismakingslessen voor ouders en kinderen. Bekijk hier alle workshops en data.

Huur het zwembad af bij Zwembad de Abeel in Someren

Het hele zwembad voor jullie groepje/gezin alleen! Met volwassenen lekker baantjes zwemmen. Kinderen kunnen lekker spelen en ravotten in het water. Je kunt gebruik maken van het sport- en spelmateriaal en een mini glijbaan. Verder is het mogelijk te zwemmen met onderwater- en/of discoverlichting en kun je je eigen favoriete muziek meebrengen. Kortom: plezier gegarandeerd. Lees hier meer. 

Klimmen met kinderen bij Klimrijk in Veldhoven

Bij Klimrijk Veldhoven kan je heerlijk klauteren en klimmen! In dit ecologische klimbos in Veldhoven beleef je een echt outdoor avontuur. Klimmen tussen bomen en je wagen op de loopbruggen. Dit park leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag of verjaardagsfeestje. Lees hier meer.

Sportieve tip van Go-Kids:

Maak kennis met sportclub Voetjebal in regio Eindhoven!

Sportclub Voetjebal is het eerste en enige speciale voetballende speelconcept van Nederland voor kinderen van 2 tot en met 5 jaar. Kleuters en peuters maken voor het eerst op een gestructureerde manier kennis met een bal, samen met één van hun ouders, waarbij de nadruk uiteraard op spel en plezier ligt. Lees meer.

 

Log In