Sportieve uitjes met kinderen in regio Eindhoven

Sportieve uitjes met kinderen in regio Eindhoven

Sportieve uitjes in het weekend of in de vakantie zijn ook altijd erg leuk. Je kan lekker gaan zwemmen, kano varen, midgetgolfen en nog veel meer. We hebben leuke uitjes en tips voor je verzameld:

 

Schaatsen bij IJssportcentrum Eindhoven

Ga lekker schaatsen met de kinderen in regio Eindhoven. Bij IJssportcentrum Eindhoven kan je lekker recreatief schaatsen. Schaatsen kan je hier huren. 

Lees hier meer

 

Sportief uitje met kinderen bij Paviljoen Op Noord

Op Noord, actief ontmoeten is de locatie in Eindhoven voor alle denkbare actieve en sportieve uitjes voor het gezin, kinderfeestjes of een familiedag. Je kan hier midgetgolfen en klimmen met het gezin en gebruik maken van het Paviljoen (horeca) met een mooi terras. 

Bekijk hier alle activiteiten

 

City Sport Veldhoven 

Recreatief zwemmen bij City Sport in Veldhoven

City Sport Veldhoven is uitermate geschikt voor gezinnen met jonge kinderen. De nieuwe zwembaden zijn erg overzichtelijk. Veiligheid staat bij ons voorop, daarom is het voor kinderen zonder A-diploma verplicht om zwemvleugels of een zwemvestje te dragen. Zij mogen ook niet in het (diepe) wedstrijdbad zwemmen. Zwembandjes kun je kopen bij de receptie van het zwembad.

Tevens kunnen we in de vakanties en/of weekenden voor de jeugd nog een supergave opblaasbare Wipe Out en loopmat in het water leggen. Ook hier dus volop zwemplezier voor jong en oud.

Reserveer hier je ticket

 

Sportieve tip van Go-Kids:

Maak kennis met sportclub Voetjebal in regio Eindhoven!

Sportclub Voetjebal is het eerste en enige speciale voetballende speelconcept van Nederland voor kinderen van 2 tot en met 5 jaar. Kleuters en peuters maken voor het eerst op een gestructureerde manier kennis met een bal, samen met één van hun ouders, waarbij de nadruk uiteraard op spel en plezier ligt. Lees meer.

Check alle Voetjebal locaties

 

Monkey Moves Eindhoven voor kinderen

Sport kiezen voor kinderen in Eindhoven? Bij Monkey Moves hoef je niet te kiezen! Sporten voor jonge kinderen, dat is Monkey Moves. Niet zomaar één sport.. nee, 11 sporten bij één club! Een superleuk en gevarieerd concept waarbij kinderen kennis maken met de basis van 11 van de populairste sporten in Nederland. Maak kennis met deze sportlessen voor kinderen.

Lees hier meer

 

Log In