Sinterklaas intocht in Eindhoven en omgeving

Intocht Sinterklaas in regio Eindhoven

Alle Sinterklaas activiteiten en alle Sint intochten in Eindhoven en omgeving op een rij.

Hij komt, hij komt die lieve goede Sint!

Kunnen jullie ook niet wachten om die heerlijke tijd te gaan vieren met de kinderen? Vol spanning kloppen die hartjes de komende weken. Er worden lijstjes gemaakt en geknutseld en de Sint is hard aan het sparen om alle wensen weer te vervullen.

Ook komt Sinterklaas dit jaar natuurlijk weer naar regio Eindhoven om alle kinderen de handen te schudden, tekeningen in ontvangst te nemen en natuurlijk om cadeautjes te brengen. Wij kunnen niet wachten om die blije gezichten, met enige spanning, te zien en de schoentjes bij de deur of bij de haard.

Sinterklaasactiviteiten op Go-Kids agenda

We zullen jullie zoveel mogelijk op de hoogte brengen van alle leuke Sinterklaasactiviteiten in de regio op de Go-Kids agenda maar eerst een overzicht van alle intochten in de regio!

Het grote Sint intocht feest wordt gevierd op zaterdag 16 november 2019. De plaats waar de Sint dit jaar als eerste aankomt (de plaats waar de presentatoren en de camera's van het Sinterklaasjournaal erbij zullen zijn) is Apeldoorn. Maar na de intocht op tv, gaan de Sint en Pieten meteen weer aan boord en varen ze door naar regio Eindhoven. We hebben alle intochten verzameld:

Intocht Sinterklaas in Eindhoven

De Sint komt met de boot aan op de Kanaaldijk Noord. Op zaterdag 16 november zullen weer vele kinderharten sneller gaan slaan als ze in de verte de boot van Sinterklaas en zijn Pieten over het Eindhovens Kanaal zien aankomen. Zoals elk jaar beloofd het weer een heel groot feest te worden. Vanaf 11.30 uur zijn alle kinderen en natuurlijk hun ouders van harte welkom om aan de Kanaaldijk Noord voor de intocht van de Goedheiligman. En zoals het een goede traditie betaamt, is er een fantastisch programma samengesteld om de kinderen - en natuurlijk hun ouders - feestelijk in de stemming te brengen tot de Sint en zijn vrienden met hun boot aanmeren. Meer info lees je hier.
 

Overige Intochten Sinterklaas in regio Eindhoven:

Intocht Sinterklaas in Helmond

Intocht Sinterklaas in Veldhoven

Intocht Sinterklaas in Valkenswaard

Intocht Sinterklaas in Geldrop-Mierlo

Intocht Sinterklaas in Nuenen

Intocht Sinterklaas in Best

Intocht Sinterklaas in Waalre

Intocht Sinterklaas in Son en Breugel

Intocht Sinterklaas in Gemert

 

Sinterklaas activiteiten voor kinderen in Eindhoven en omgeving

 

TIP: Missen we volgens jou nog een intocht of leuk Sinterklaas event, laat het ons weten via eindhoven@go-kids.nl

Log In