Culturele kinderfeestjes, creatieve kinderfeestjes en muzikale kinderfeestjes in regio Eindhoven

Ben je op zoek naar een cultureel kinderfeestjes, creatief kinderfeestje of muzikaal feestje in jouw omgeving? Dit is het aanbod in Eindhoven en omgeving:

Kinderfeestje bij het preHistorisch Dorp in Eindhoven

Hét kinderfeestje voor de zomermaanden

Is jouw zoon of dochter in de zomer jarig? Dan houd je je kinderfeestje natuurlijk in de buitenlucht! In het preHistorisch Dorp kun je van april t/m oktober terecht voor een avontuurlijk kinderfeestje in het verleden. Broodjes bakken, boogschieten, hout hakken en nog veel meer! Je kunt nu al boeken via de website.

Lees hier meer

Kinderfeestjes bij Kidskartel in Eindhoven

Bij Kidskartel hebben ze diverse feestjes mogelijkheden. Zo hebben ze het favoriete 'Be A Model' feest, waarbij je geniet van een heerlijke high tea (met ranja en heel veel lekkers), waarna je de mooiste outfit uitkiest in de verkleedhoek. Na een heuse metamorfose en make-up op je snoet show je jouw coolste modellenlook tijdens de fotoshoot. Daarna mag je jouw eigen fotolijstje versieren, om je mooiste modellenfoto in te bewaren als aandenken aan een te gek feestje! Daarnaast hebben ze nog meer toffe kinderfeestjes met o.a. een handlettering of tekenworkshop. Versier je liever cupcakes? Wil je een feestje op maat? Dat kan! Neem hiervoor contact met Kidskartel op via het reserveringsformulier

Lees hier meer

DJ Kinderfeestje 

Een kinderfeestje van djproducer.school is stoer en gaaf! De jarige krijgt samen met zijn of haar vriendjes of vriendinnetjes een te gekke dj-workshop. Tijdens de dj-workshop krijgen de dj’s in de dop een eigen dj-set en leren ze de geheimen van het dj-en. De dj-workshop wordt gegeven door professionele dj’s. De kinderen leren mixen, beatmatchen, de maat tellen en nog veel meer. Aan het einde gaat het dak eraf, vieren jullie nog even een leuk feestje en gaan de voetjes van de vloer.

Lees hier meer

Vier je kinderfeestje bij speelgoedmuseum Spelebos

Bij het Spelebos draait alles om speelgoed en spelen, en daar horen natuurlijk ook kinderfeestjes bij! Bij het Spelebos kan je samen met je vriendjes en vriendinnetjes een heerlijke dag beleven.

Spelebos heeft diverse grote collecties van oud speelgoed dat je allemaal kan bekijken. Ook dagen ze je uit om ‘echte’ spelletjes te doen! Wat denk je van levensgroot dammen, boter kaas en eieren, sjoelen of ganzenbord samen met je vriendjes? 

Lees hier meer

Muziekfeestje bij Popei in Eindhoven

Vier dan je kinderfeestje bij POPEI! Je kunt kiezen uit verschillende leerzame, maar vooral leuke workshops! Want op jouw verjaardag mag jij in de spotlights. POPEI heeft verschillende workshops waar je uit kunt kiezen. Alle workshops hebben een duur van 1 uur. Het minimaal aantal deelnemers is 10, met een maximum van 30. Groepen die hier buiten vallen kunnen een workshop op maat boeken. 

Lees hier meer

Kinderfeestje bij het Oertijdmuseum in Boxtel

Bij het kinderfeestje in Het Oertijdmuseum gaan de kinderen op expeditie. De jarige is de aanvoerder van dit expeditie-team en wordt benoemd tot EXPEDITIELEIDER. Met het expeditie-boekje volgt een spannende speurtocht door het museum. Als de vragen goed zijn beantwoord mogen ze een geluksteentje uitzoeken. Daarna staat er een kan Ranja klaar om even bij te komen. Uiteraard kan vervolgens de (speel)tuin en het bos bezocht worden. Bij vertrek krijgen alle kinderen nog een verrassing mee. Leeftijd 4-11 jaar, duur ca. 2,5 uur. Reserveren noodzakelijk contact@oertijdmuseum.nl.

Lees hier meer

Kinderfeestjes bij Mind Mystery

Natuurlijk kan je je kinderfeestje vieren bij Mind Mystery in Horst! Kinderfeestjes bij Mind Mystery kunnen alleen op woensdag gereserveerd worden. Je wordt dan met je groep om 13.00 uur verwacht bij de ingang. Het feestje duurt tot ongeveer 17.00 uur.

Zo ziet je kinderfeestje eruit

Vanaf 13.00: Warm ontvangst bij Mind Mystery met ranja en wat lekkers voor een goede start van het kinderfeestje. Jullie krijgen een eigen tafel waar gestart wordt met het uitpakken van de cadeautjes. En natuurlijk is er voor de jarige een extra, mysterieus cadeautje.

14.00: Met de Mind Mystery opdracht in de hand, worden jullie geïntroduceerd op het park. Tijd om te puzzelen, zoeken maar vooral tijd voor verbazing en verwondering tijdens het kinderfeestje.

16:00: Alle puzzels opgelost? Dan mogen jullie terug naar jullie mooi versierde tafel en heerlijk smullen van frietjes met een snack.  En wie weet is er aan het einde van het kinderfeestje nog ergens een beloning voor al het harde speurwerk.

Lees hier meer

Is het schoolvakantie? Dan kan je op elke dag van de week gedurende de vakantie je kinderfeest vieren.

-->Voor meer leuke kinderfeestjes kijk je op de site van Go-Kids.

Log In