Theater de Nieuwe Kolk
Weierstraat 1, 9401 ET Assen

DNK is een prachtig modern cultuurcentrum in Assen, met daarin een theater, een grote bibliotheek en een bioscoop .

Theater DNK

In het theater speelt elke maand een leuke kindervoorstelling. Wat een feest om in het echt Brandweerman Sam of Doornroosje te bewonderen op het podium. Toch weer heel anders dan een bioscoopfilm en een echte beleving voor kinderen. 

Bij de meeste voorstellingen is er ranja voor de kinderen. 

DNK Assen Go-Kids

Bibliotheek DNK

De DNK Bibliotheek is een moderne, innovatieve bibliotheek. Hier kunnen kinderen (en volwassenen) zichzelf ontwikkelen en aan leuke activiteiten meedoen. 

Jacklab

Maak kennis met het laboratorium van Professor Jack, Jacklab! Bij Jacklab kun je 3D printen, leren programmeren en toffe workshops volgen! > Meer info Jacklab

Bioscoop

Bekijk de mooiste leukste kinderfilms bij Bioscoop DNK. Voor de allerkleinsten is er de Peuter- en Kleuterbioscoop. Tijdens de voorstelling wordt het geluid iets gedempt en het zaallicht blijft gedeeltelijk aan. Na afloop krijgen kinderen een echt filmdiploma!

Bekijk de bioscoopagenda op de website van DNK. 

Bereikbaarheid

DNK is goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer (busstation tegenover het pand, lijn 8). Onder DNK bevindt zich een grote parkeergarage. 

Onze ervaring bij DNK

Ik van Go-Kids ben met mijn twee dochters naar de voorstelling Doornroosje geweest bij DNK. Lees hier over onze ervaring in dit mooie theater!

 

 

 

 

  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor