Stem op het leukste uitje van Drenthe en maak kans op een familieticket! 

De ANWB heeft de genomineerden voor het ‘Leukste uitje van Drenthe’ 2021 bekend gemaakt. Go-Kids zat in de vakjury en heeft geholpen deze lijst samen te stellen. Nu is het aan jullie om op jouw leukste uitje te stemmen! 

Maak kans op een dagje uit voor 5 personen

Kijk snel op www.anwb.nl/verkiezing en stem op jouw favoriete uitje van Drenthe én Nederland. Wie weet win jij een dagje uit met het hele gezin. Onder alle deelnemers verloot de ANWB namelijk 5x een dagje uit voor 5 personen. En je mag zelf kiezen welk uitje in Nederland!

Criteria van de vakjury

Criteria waar wij als juryleden de uitjes op beoordeeld hebben, zijn:  prijs/kwaliteit, sfeer, aanbod, toegankelijkheid voor hele gezin, klantvriendelijkheid, faciliteiten en relevantie in de provincie. De vakjury bestaat uit trendwatchers en vertegenwoordigers van Pretwerk.nl,  Breda University of applied sciences, Pleisureworld, ZKA Leisure consultants, ANWB Eropuit en natuurlijk Go-Kids.

Het was een hele eer om door de ANWB gevraagd te worden in de vakjury plaats te nemen. Maar het was wel moeilijk hoor, er zijn zoveel toffe uitjes in heel Nederland! Uiteindelijk hebben we per provincie een mooie lijst samengesteld waarbij we ook gekeken hebben naar het unieke aanbod van de provincie. Nu is de keuze aan jullie! 

Komt het leukste uitje van Nederland ook uit Drenthe?

Voor de landelijke verkiezing van het ‘Leukste uitje van Nederland’ nomineert de ANWB 39 uitjes. Dit zijn uitjes met een bezoekersaantal boven de 450.000.  WILDLANDS zit hier ook bij!! 

ANWB leukste uitje van Nederland