Hieperdepiep Hoera! 

Er is er één jarig, hoera, hoera! En daar hoort natuurlijk een feestje bij. Hieronder vind je de leukste kinderfeestjes in Drenthe.

1. Westerbergen Entertainment Centrum

Nodig alle vriendjes en vriendinnetjes maar vast uit voor een spetterende verjaardag op Westerbergen. Zij zorgen ervoor dat het één groot feest wordt. Het aanbod varieert van lasergamen, clip ‘n climb tot boogschieten en klimmen of (hyper) bowlen. Ontdek het zelf; er zijn enorm veel mogelijkheden voor kinderen vanaf 4 jaar! Vul het arrangement aan met een Blinkbox: limonade, wat lekkers en een maaltijd, om het feest compleet te maken.
Westerbergen >

Klimmen bij Westerbergen Entertainment Centrum Echten

2. Bioscoopfeestje DNK Assen

Theater de Nieuwe Kolk is een theater en bioscoop in het centrum van Assen. Zowel het theater als bioscoop bieden tal van leuke kindervoorstellingen of kinderfilms. Binnenkort een jarige in huis? Vier dan een feestje in de Bioscoop: samen met een leuke kinderfilm en het special kinderfeestjesarrangement. Het bestaat uit een kaartje voor een Nederlandstalige kinderfilm naar keuze inclusief een Kidsbox met daarin popcorn, Capri-Sun en een lolly .Op alle middagen van de week kun je al vanaf 6 kinderen een feestje boeken. 
DNK Assen

Kinderen in bioscoop

3. FunZone Hoogeveen

Maak van de kinderverjaardag een onvergetelijk avontuur met Okke & Pi! Bij FunZone Hoogeveen vieren je een kinderfeestje in de grootste indoorspeeltuin in de regio. De kinderen kunnen samen met vriendjes en vriendinnetjes genieten van urenlang klimmen, klauteren, glijden en bouwen. Het kinderfeestje is altijd compleet met: de hele dag speelplezier, een gereserveerde tafel, onbeperkt ranja, Frietjes met saus of tosti's, een speciale goodiebag voor de jarige en  een cadeautje voor iedereen. 
FunZone feestje >

Kinderfeestje FunZone Hoogeveen

4. Confetti per mail

Vier je graag het kinderfeestje thuis? En ben je als ouder op zoek naar een origineel feestje met weinig voorbereiding? Dan is een feestje van Confetti per mail echt iets voor jullie! Er zijn voor verschillende leeftijdsgroepen feestjes beschikbaar. Je ontvangt bij elk feestje een uitgebreid draaiboek waarin staat uitgelegd wat het feestje inhoudt, wat de voorbereiding is en welke inkopen je moet doen. Superhandig toch?
Confetti per mail >

Confetti per mail

5. Kinderfeestje bij RCN de Noordster

Vier een te gek Kinderfeestje bij Vakantiepark RCN De Noordster in Dwingeloo! Er zijn verschillende feestjes, bijvoorbeeld een voetbalfeestje, een bakmiddag, hutten bouwen, indoor speeltuin feestje, midgetgolf en meer. Er zijn mogelijkheden om arrangementen te combineren. Ook zijn er veel optionele extra's zoals sterrenkoekjes, poffertjes of ander eten en drinken. 
RCN De Noordster >

Kinderfeestje RCN De Noordster
Foto: RCN de Noordster

6. Kinderfeestje bij Landal Orveltemarke

Bij Landal vieren kinderen hun verjaardag met een echt themafeest. Samen met hun vriendjes en vriendinnetjes. Een verblijf op het vakantiepark kan, maar is niet noodzakelijk. Geniet van de binnen- en buitenactiviteiten en faciliteiten. Van zwemmen tot minigolf of bowlen. Alles is mogelijk!
Bij Landal Orveltemarke zijn verschillende mogelijkheden om kinderfeestjes te vieren zoals Lasergamen, Pizzafeest, Bakkersfeest, Footgolf, Avonturiersfeest, Archery tag en natuurlijk een zwemfeest. 
Kinderfeestje bij Landal >

Bollo-Landal
Foto: Landal Greenparks

7. Bioscoop Kinepolis Emmen

Een kinderfeestje in de bioscoop, hoe gaaf is dat?! Bij Kinepolis vier je je verjaardag als een ware ster wanneer je je vriendjes en vriendinnetjes uitnodigt voor een Kinepolis Kinderfeestje. Laat je betoveren door een leuke kinderfilm en geniet van een verfrissend drankje en een smakelijk snackje.
Kinepolis Emmen >

Kinepolis Bioscoop

8. Molecaten Outdoor Drenthe

Ben je klaar voor een actief avontuur met een flinke dosis spanning en sensatie? Kom dan een dagje naar Molecaten Outdoor Drenthe in Wezuperbrug met een groots klimpark, een all weather skibaan en nog veel meer outdoor activiteiten (o.a. boogschieten, vlotbouwen, kanoën en er is een skatepark). Waar vind je nu zoveel adrenaline kicks bij elkaar? Mix & Match de activiteiten en het wordt een kinderfeestje om nooit meer te vergeten.
Molecaten Outdoor

Kinderfeestje

9. Tippe-feestje Berenkuil Grolloo

Houdt je kind enorm van spelen en wil het graag een kinderfeestje in een toffe speeltuin vieren? Ga dan voor het Tippe-feestje bij De Berenkuil in Grolloo. De Berenkuil is een perfecte locatie voor het organiseren van een kinderfeestje, 30 meter vanaf Tippedoki (de binnenspeeltuin) ligt hun grote buitenspeeltuin, ideale bestemming dus voor elk weer! Maak het feestje compleet een ijsje of kies het arrangement met poffertjes of patat met een snack. 
Berenkuil >

Berenkuil Grolloo
Foto: Berenkuil Grolloo

10. Plopsa Indoor Coevorden

Aan een kleurrijk gedekte tafel worden jij en je vriendjes verwend met plopperdeleuke verrassingen en je favoriete Plopsafiguur die jou persoonlijk komt feliciteren. Plopsa is een fantastisch speelparadijs met indoor en outdoor speeltuinen, een klimberg, shows en attracties. De kinderen zullen zich de hele dag vermaken! Er zijn verschillende arrangementen voor de kinderfeestjes beschikbaar. 
Plopsa Indoor >

Plopsa indoor

Aftelkalender

Een verjaardag is vaak spannend voor kinderen. En hoe lang duurt het nog voordat het zover is? Wij hebben een feestelijke aftelkalender gemaakt voor een verjaardag of een kinderfeestje. Download hem gratis!
Verjaardag aftelkalender >

Verjaardag aftelkalender Go-Kids

De leukste feestjes buiten Drenthe

Ook buiten Drenthe zijn veel leuke kinderfeestjes te vinden! Wij geven je wat inspiratie:

Fijne kinderverjaardag!