Het Punt  

Burgemeester Koetjestraat 2, 7681 ZP Vroomshoop

  Het Punt, activiteitencentrum voor de gemeente Twenterand en omgeving

  Het Punt is een multifunctionele accommodatie waarin o.a. een Grand Café, theater, vergaderfaciliteiten en een sporthal gevestigd zijn. Er vinden diverse activiteiten in "Het Punt" plaats waarbij je kunt denken aan concerten, modeshows, theatervoorstellingen, sportevenementen en lezingen.

  Genoeg te doen voor de kids

  Door de verscheidenheid aan faciliteiten is er ook voor de jeugd genoeg te doen. Bijvoorbeeld naar een familievoorstellingen in het theater, of met je vrienden en vriendinnen sporten.

  Verder zijn in "Het Punt" te vinden: de Harmonie, Popschool Twenterand en ook de bibliotheek. Deze laatste is op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag geopend.

  Popschool

  Popschool Twenterand is opgericht door Joost Visser. Joost is geen onbekende in Vroomshoop en zeker ook geen onbekende in de muziekwereld. Sinds september 2011 heeft Joost zijn eigen drumschool. Popschool Twenterand huurt een ruimte in Het Punt in de gang achter het Grand Café. In samenwerking met andere docenten verzorgt Popschool Twenterand drumlessen, zanglessen, gitaarlessen, pianolessen en percussielessen. De openingstijden en mogelijkheden van Popschool Twenterand vind je op de website www.popschooltwenterand.nl.

  De Harmonie

  De Harmonie is een bekende muziekvereniging in Vroomshoop die bestaat uit een Orkest, Jeugdorkest, Malletband, Jeugdslagwerkgroep en Majorettes. De Harmonie houdt haar repetities en trainingen in Het Punt. Daarnaast maakt De Harmonie regelmatig gebruik van het theater en het buitenpodium voor optredens en concerten. Meer informatie over De Harmonie Vroomshoop vind je op de website www.deharmonievroomshoop.nl

  Eet Mee, ook voor gezinnen met kinderen t/m 12 jaar

  ZorgSaam Twenterand is de organisator van het Eet Mee project dat maandelijks in Het Punt plaatsvindt. Het motto van Eet Mee is: samen eten is gezellig, je ontmoet anderen en het bevordert sociale contacten en betrokkenheid bij elkaar. Een maaltijd kost € 5,- per persoon, gezinnen met kinderen t/m 12 jaar betalen € 7,50 per gezin. Meer informatie vindt u op de website www.zorgsaamtwenterand.nl.


  Adres

  • Adres: Burgemeester Koetjestraat 2
  • Stad:  Vroomshoop
  • Land:  NL
  • Postcode:  7681 ZP