Zeldzaam Mooi Winter Markt Helmond

Zeldzaam Mooi Winter Markt Helmond

Helmond, een bloeiende stad middenin het groen met mooie architectuur, een prachtig kasteel, leuke winkels, kunst op straat en heerlijke terrasjes aan het water. Het centrum van Helmond is dus de perfecte locatie voor Zeldzaam Mooi Markten. 

Schaatspret

Tijdens de Zeldzaam Mooi Winter Markt op 16 december kunnen bezoekers uit Helmond en omstreken ook nog eens volop genieten van schaatspret. Er is namelijk een overdekte en gezellig aangeklede schaatsbaan van 300 m2 aanwezig.  

Zeldzaam Mooi Winter Markt

Geen schaatsfanaat? Breng dan een bezoek aan de Zeldzaam Mooi Winter Markt met allerlei unieke, originele en handgemaakte producten, maar ook met andere rariteiten zoals, creatief hergebruik, vintage en retro artikelen. Op deze wel heel bijzondere en gezellige markt vind je echt eens iets anders en ontmoet je de personen achter dat leuke product dat je al eens in de media zag. Met meer dan 75 verschillende deelnemers is er voor ieder wat wils. Van illustraties, kunst, sieraden, (woon)accessoires, tot tassen, ambachtelijk gemaakte lekkernijen, kleding en nog heel veel meer. De Kerstman zal regelmatig langskomen om dit winterse tafereel compleet te maken. 

Locatie en entree

Locatie: Markt, 5701 RH Helmond  

Entree: gratis


Voor meer Kerstmarkten en kerstactiviteiten lees ons blog!

TIP: Wil jij de leukste tips uit deze regio in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Eindhoven