Heerlijk spelen in buitenspeeltuin Speelbos Biesbush 

Het Bieslandse Bos is een jong bos die volgens Staatsbosbeheer de groene long tussen Delft en Zoetermeer moet worden. Er is dan ook zat te wandelen en te ontdekken met bijvoorbeeld ontzettend veel vogelsoorten. Staatsbosbeheer werkt constant aan het verbeteren van dit jonge stuk natuur.

Ravotten in het speelbos: lekker actief bewegen in de natuur

Het gehele Bieslandse Bos en dus ook Speelbos Biesbush is gratis toegankelijk voor recreatie. Het Speelbos ligt in Delfgauw en geeft de kinderen de kans om zich heerlijk uit te leven of even te pauzeren te midden van een wandeling in de natuur. Lekker ouderwets slootjespringen, in bomen klimmen (er is zelfs een heuse klimboom) of zelfs hutten bouwen kan en mag allemaal. Oefen het evenwicht op de boomstammen of steek het water over op het vlot. Kortom, een gezonde en bewegelijke buitenactiviteit!

Bereikbaarheid Speelbos Biesbush

Speelbos Biesbush ligt op loopafstand van recreatiegebied Delftse Hout. Er is bij het Speelbos zelf geen parkeergelegenheid, dus wandelen of fietsen is aan te raden. Parkeren kan bij Delftse Hout aan de Korftlaan. Het speelbos ligt t.h.v. kruising Bieslandseweg/Hazenpad.