Een leuke wetenschappelijke ontdekking voor kinderen in Den Haag

Museon Den Haag is een populairwetenschappelijk museum waar kinderen niet alleen zien en leren, maar ook vooral doen waar kinderen van 4 tot en met 11 jaar voor nog minder dan tien euro binnenkomen. Museon organiseert geregeld leuke extra activiteiten.

Speciaal voor kinderen vanaf 6 jaar is een uitje naar het Museon Den Haag deze herfstvakantie extra leuk, want in het nieuwe DiscoverLab van Museon Den Haag leren ze op een leuke en soms spannende en verrassende manier van alles over bijvoorbeeld natuurkunde en scheikunde. Inschrijven kan er ter plekke en op vertoon van een geldig Museon toegangsbewijs is het ook nog eens gratis. Er zijn drie starttijden per dag: 11:45 uur, 13:45 uur en 14:45 uur. Een sessie duurt ongeveer 40 minuten.

Wil je nou meer van dit soort te gekke tips voor leuke uitjes en activiteiten met het gezin/de kinderen in de schoolvakanties ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en mis geen enkele tip in Den Haag, Delft, Wassenaar, Zoetermeer en omstreken om er lekker binnen (droog en overdekt) of buiten (in de natuur) op uit te gaan.

Inschrijven