Winactie win een overnachting inclusief ontbijt in een familie kamer in het GuestHouse Hotel in Kaatsheuvel inclusief entree tickets Efteling voor maximaal 4 personen!!!! 

Op deze pagina vind je meer informatie over deze super gave winactie van Go-Kids en het GuestHouse Hotel

In juni opent het GuestHouse Hotel in Kaatsheuvel haar deuren. Om dat te vieren mogen wij met Go-Kids een hotelovernachting in een familie kamer mét ontbijt verloten inclusief entree tickets voor de Efteling voor maximaal 4 personen. De Efteling ligt op 500 meter lopen van dit super gave hotel!

Het GuestHouse Hotel

Ben je toe aan een paar dagen weg met het hele gezin? Kom naar GuestHouse Hotel Kaatsheuvel en geniet van een onvergetelijk verblijf inclusief bezoek aan de Efteling. Een hotel waar je jezelf kunt zijn, net zoals thuis!

GuestHouse Hotel Kaatsheuvel is het nieuwste familiehotel op loopafstand van de Efteling; ideaal voor families en vrienden die net even wat anders willen. Een verblijf bij GuestHouse Hotel is er een om nooit te vergeten. Het hotel beschikt over ruime familiekamers van 2 tot 8 personen met bijzondere bedden voor het hele gezin!

In de gezellige living kun je heerlijk genieten van een drankje en hapje terwijl de kinderen zich vermaken in de speelhoek. De gave, groene daktuin beschikt over speeltoestellen voor alle leeftijden en een heerlijk relaxed terras! In het seizoen worden gave kidstours georganiseerd en worden er bed-time stories verteld. Het GuestHouse Hotel  ligt op slechts 500 meter afstand van de Efteling, dus je auto kun je laten staan!

Voorwaarden van deze winactie:

  1. De winactie zal plaatsvinden op de facebook pagina van alle 18 Go-Kids regio's. Om te winnen like je het bericht op facebook. Delen mag, graag zelfs! Op 2 juli 2018 maken we de winnaar bekend. We selecteren één winnaar uit alle deelnemende Go-Kids regio's. 
  2. De winnaar ontvangt een cadeaubon voor een gratis overnachting in een familiekamer inclusief ontbijt en entreetickets Efteling voor maximaal 4 personen.
  3. Boeking op basis van beschikbaarheid en geldig voor aankomsten tot en met 30 december 2018

Voor meer informatie over het hotel kijk je op de website van GuestHouse Hotel


Openingskorting en leuke actie bij GuestHouse Hotel Kaatsheuvel

GuestHouse Hotel Kaatsheuvel gaat in juni open. Overnacht met 10 % korting en maak kans op een gratis overnachting in het nieuwste hotel op loopafstand van de Efteling! In de actieperiode tot 22 juli ontvang je 10% korting op je reservering met aankomst 2018. Uit elke 10 reserveringen trekt het GuestHouse Hotel een winnaar. Deze winnaar krijgt zijn overnachting aangeboden en overnacht dus 1 nacht GRATIS in het nieuwe GuestHouse Hotel!  Kijk hier voor deze actie


Log In