Bavelseparklaan 12, 4817 ZX Breda

Beleef een super bijzonder VR kinderfeestje!

Houd jij van avontuur en wil/durf jij een VR kinderfeestje in Breda te vieren? Ontdek de geheimen van Virtual Reality in Breepark Breda Tijdens het speciale VR kinderfeestje worden jij en je vriendjes ontvangen door twee ervaren en enthousiaste VR Specialisten. Zij helpen je na binnenkomst met je virtuele reis! Durf jij het aan?

Natuurlijk! Want dankzij de begeleiders ga je helemaal Virtual Ready de nieuwe wereld in. Stap VR World binnen en beleef de wildste avonturen, zoals oog in oog met een dinosaurus staan of vuurballen uit je handen schieten als een echte tovenaar. Je kunt zelfs over de kop gaan in een virtuele achtbaan… .....als je durft!

Na anderhalf uur heb je alle uitdagingen overwonnen en mag je jezelf een ware VR Expert noemen!

VR avontuur vanaf 8 jaar

Het Kids Party kinderfeestje in VR World Breda is geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar. Alle avonturiers krijgen onbeperkt limonade en een lekker zakje chips cadeau, verder kunnen jullie snacks en drankjes bestellen.

Uiteraard krijgt het feestvarken een speciale VRrassing mee naar huis! Ook de andere kids blijven niet met lege handen achter: iedereen krijgt een officieel diploma en mag zich ook VR  Specialiste noemen! Maximaal 8 kinderen (en 2 ouders/begeleiders) tegelijk kunnen dit unieke verjaardagsfeestje beleven.

Een kinderfeestje bij de VR World Breda

Het Virtual Reality kinderfeestje is eenvoudig te reserveren in  VR World in Breda. Het kan eenvoudig via de website van VR World. De Kids Party duurt ongeveer 1,5 uur en wordt begeleid door twee leuke en enthousiaste VR  Specialisten. Er zijn verschillende kinderfeestjes mogelijk.

Naast een fantastische VR ervaring, krijgen de kids tijdens het VR kinderfeestje zoveel ranja als ze willen en een zakje chips per persoon. Zo kunnen de kinderen tijdens het VR kinderfeest even bij komen van alle super gave dingen die ze beleven. Aan het einde van het feest krijgen de kids nog een leuke onderscheiding. Ook krijgt de jarige een leuk toepasselijke cadeautje!

Heb je nog vragen over de kinderfeestjes? Neem dan contact  op met VR World  voor de mogelijkheden.

VR World Escape rooms voor gezinnen

Ook met je gezin kun je een VR beleven. Jullie kunnen bijvoorbeeld samen een VR Escaperoom doen!

Alle deelnemers krijgen een VR headset op waarmee je samen op pad gaat in de virtuele wereld op zoek naar een ontsnapping. Door samen puzzels en opdrachten te voltooien kom je verder in de virtuele wereld. Er is een ruime keuze aan thema’s met verschillende moeilijkheidsniveaus. De escape rooms die VRWorld heeft voor families zijn: Jungle Quest, Survival, Christmas en Mission Sigma. Weten jullie op tijd het mysterie te ontrafelen en te ontsnappen?

  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Indoor